Cu aceste reduceri sigur vei fi tentată să achiziționezi un nou ceas de mână!

Un accesoriu care nu lipseşte niciodată este ceasul de mână, care poate fi atribuit oricărui tip de ţinută. Dacă vrei un ceas nou, ar fi indicat să studiezi puţin reducerile acestea avantajoase înainte să achiziţionezi un model.

Ceasul cu mecanism quartz şi brăţară din oţel inoxidabil Eastside are o reducere mare de la preţul de 715,50 lei, la numai 178,99 lei. Ceasul Victoria Walls are un stil fashion casual şi o reducere de la preţul de 459,99 lei, la preţul de 184,00 lei.

Ceasul U.S. Polo ASSN, cu brăţară din oţel inoxidabil, are un design foarte atrăgător şi un preţ şi mai atrăgător, putând fi achziționat la preţul de 239,99 lei, redus de la 427,50 lei. Nici ceasul Pierre Cardin nu este de refuzat, fiind decorat cu pietre de zirconiu. Acesta are preţul de 231,99 lei, redus de la 670,50 lei.

Ceasul Fossil  este o adevărată bijuterie cu un aspect elegant şi feminin. Se găsește la un preţ redus de la 731,00 lei, la preţul de 511,70 lei. Şi ceasul Guess ,care combină armonios culorile argintiu şi rose gold, are o reducere foarte mare! Produsul se află  la preţul de 694 lei, redus de la 1.494 lei.

Nu poţi să nu fii încântată de reducerea oferită pentru ceasul Emporio Armani Donna de la preţul de 1.283,00 lei, la 769,80 lei. Iar dacă îţi doreşti şi mai mult, setul Emporio Armani Donna, format dintr-un ceas argintiu, elegant, un colier şi o pereche de cercei, are o reducere de la preţul de 1.345,00 lei, la 807,00 lei.

Închei cu ceasul Calvin Klein Even în stilul casual clasic şi geam din cristal mineral, pe care îl găseşti la preţul de 812,00 lei, redus de la 1.160,00 lei.

 

Sunt reduceri care cu siguranţă merită luate în considerare, iar oferta nu este deloc limitată, fiind disponibile numeroase branduri cu numeroase modele. Până găseşti modelul perfect, Shop.Share.Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă : beautyfrizz.com

Sursă foto articol : elefant.ro,  bb-shop.ro, watchshop.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?