Vrei bucătăria viselor tale ? Acum ai ocazia!

Orice gospodină şi-a dorit întotdeauna o bucătărie complet utilata şi de ultima generaţie care să corespundă până şi celor mai mari exigente. Fie că e vorba de un frigider nou sau un robot de bucătărie cu funcţii multe şi practice, ai oportunitatea să ai parte de articolele mult visate datorită reducerilor de toamnă!

Profită acum şi schimbă-ţi bucătăria veche într-o bucătărie demnă de filmele SF! Nu rata ofertele de toamnă la electrocasnicele de bucătărie.

Dacă vrei un prăjitor de pâine, ai de ales! Pe emag.ro am găsit prăjitorul Hausberg din inox, cu 2 fante, 6 trepte de temperatura la preţul de 47,99 lei, redus de la 79,99 lei. O alternativă ar fi prăjitorul Gorenje cu 7 nivele de temperatură, încălzire pe două fete, reglarea nivelului de rumenire după cum doreşte utilizatorul şi oprire automată la preţul de 114,95 lei, redus cu 50% faţă de preţul iniţial.

O cafetieră este o binecuvântare dimineaţa şi nu numai! Am găsit pe altex.ro cafetiera Beko  cu putere 1000w, capacitate pentru 10 ceşti, şi funcţia Aroma care permite potenţarea intensităţii cafelei după bunul plac, se găseşte la preţul de 139,93 lei, redus cu 30% faţă de preţul iniţial. O alternativă ar fi cafetiera Electrolux  cu capacitate 1,65 l, timer programabil şi autocurăţare filtru la preţul de 330 lei, redus de la preţul de 459 lei.

Visul oricărei gospodine este…robotul de bucătărie! Am găsit pe cel.ro robotul de bucătărie Philips cu bol de 1,5 l, 2 viteze, tub de alimentare care se poate curăţa uşor şi asigură o alimentare generoasă, totul la preţul de 249 lei, redus de la preţul de 342 lei. O alternativă ar fi robotul Tefal cu vas de 1,5 l, blender de 1,5 l, putere 1000w şi 6 opţiuni de viteză la preţul de 447,93 lei, redus cu 30% faţă de preţul iniţial.

Toţi vrem o masă caldă şi o vrem cât mai repede! Am găsit pe emag.ro cuptor cu microunde Beko de 20l, 700w, cu timer şi grill la preţul de 285,94 lei, redus de la 449,99 lei. O alternativă ar fi cuptorul Gorenje capacitate 17l, 700w, cu funcţii de weight adjust şi power level la preţul de 315 lei, redus de la 509 lei.

Şi pentru că vrem să păstrăm totul fresh şi rece, am găsit frigider Albastros  capacitate 212 l, clasa A+, uşi reversibile şi picioare ajustabile la preţul de 797,99 lei, redus de la 939,99 lei. O alternativă ar fi frigiderul Arctic clasa A+, capacitate 223 l şi membrana antibacteriană împotriva mucegaiului şi bacteriilor la preţul de 779 lei, redus de la 1059 lei.

Acestea au fost reducerile la electrocasnice pentru bucătărie. Sper să te bucuri de aceste reduceri şi să ai spor în bucătărie! Îţi urez în continuare Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: arabiaweddings.com

Sursa foto articol: altex.ro, cel.ro, emag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?