Întâmpină toamna cu un parfum nou!

Vrei un parfum nou şi pui preţ pe calitate? Dacă preţul mare este cel care te dă înapoi, află că poţi achiziţiona cele mai selecte parfumuri fără a cheltui o sumă prea mare de bani. Cu aceste reduceri poţi avea parfumul care să te reprezinte.
Dacă vrei un parfum potrivit atât pentru zi, cât şi pentru seară, poate vrei să afli că apa de parfum Versace vine cu note de vârf de iasomie şi frangipani şi o reducere de la preţul de 675,00 lei, la numai 219,99 lei. O reducere mare are şi apa de parfum Signorina de la Salvatore Ferragamo. Acesta are preţul de 174,00 lei, redus de la 477,00 lei. Gucci Guilty are o reducere de 62% de la preţul de 517,50 lei, la 194,99 lei şi note de vârf de mandarină şi piper care îl fac potrivit pentru zilele de toamnă.


Seductive de la Guess este un parfum floral-oriental-lemnos şi are preţul de 177,75 lei, redus de la 237,00 lei, în cantitatea de 75 ml. Un parfum floral fructat este Si Passionate de la Giorgio Armani care are preţul de 247,20 lei, redus de la 309,00 lei. Apa de toaletă Emporio Stronger with You de la Giorgio Armani este extrem de senzuală şi are preţul de 213,60 lei, redus de la 267,00 lei.

 

Indiferent ce brand preferi sau ce note îţi răsfaţă simţurile, cu aceste reduceri îţi poţi cumpăra parfumul preferat sau poţi încerca unul nou, la preţuri excelente. Aşa că, nu mai sta pe gânduri şi Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă :  5top.com

Sursă foto articol : elefant.ro, douglas.ro, sephora.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?