Faci o călătorie? Iată cele mai bune oferte la trolere și genți de voiaj!

Pleci în concediu sau poate călătorești în interes de serviciu? Ai pus la punct hainele pe care le vei lua cu tine şi toate obiectele de care ai nevoie ca să te poţi simţi ca acasă, dar acestea toate trebuie aşezate într-o geantă de voiaj. Acum ai o mulţime de reduceri la trolere şi genţi de voiaj, pentru că tu să ai de unde alege.

Pentru un city break, un troler mediu îţi este mai mult decât suficient, de aceea trolerul de cabina expandabil marca Benzi te poate însoţi în călătoria ta. Preţul acestuia este de 154,99 lei, redus de la 199,99 lei. Sau ca să fie şi mai comod şi tu să ai mai multe posibilităţi de a-l căra, poţi alege rucsacul cu troler Lamonza Swift de 54 cm pe care îl găseşti cu o reducere de la preţul de 234,99 lei la numai 153,99 lei.

Geanta de voiaj cu role Benzi beneficiază de o reducere de la 129,99 lei la doar 89,99 lei şi vine cu cele mai utile caracteristici, fiind foarte practică şi potrivită oricărui tip de călătorie.

Tot de un troler mediu ai nevoie şi atunci când vrei să călătoreşti cu bagaj de cabină. În acest caz, ţi se oferă mai multe opţiuni. Aşadar, iată trolerul Spinner de 55 cm de la Samsonite la preţul de 334,50 lei, redus de la 669,00 lei, având un design elegant. Sau, de ce nu, trolerul Superlight de 53 cm de la Samsonite, cu nişte culori mai vesele şi un preţ redus cu 50% de la 232,00 lei la 170,00 lei.

Când pleci pentru o perioadă mai lungă, însă, ai nevoie de un troler sau o geantă de voiaj mai mare. Şi la această categorie ai câteva opţiuni. Trolerul mare Seagull de 77 cm vine cu un design casual, un volum de 72 L şi un preţ de 199,99 lei, redus de la 259,99 lei. Tot 77 cm are şi trolerul Lavander Extralight marca Lamonza, expandabil cu roţi uşor de manevrat. Acesta are preţul de 343.00 lei, redus de la 404.00 lei. La Samsonite găseşti trolerul Spinner 80 cm, extensibil şi un volum de 108 litri, ce poate fi extins la 118 litri.Preţul acestuia este de 369,50 lei, redus de la 739,00 lei.

Dacă te afli încă în căutarea unui troler potrivit pentru călătoriile care urmează, nu ar strica să arunci un ochi peste modelele prezentate. Poate unul dintre acestea îți va fi de folos. În timp ce cauți modelul ideal, nu uita, Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: bag.fashionnow.site

Sursă foto articol: emag.ro, ebagaje.ro, samsonite.ro, lamonza.ro

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?