A venit vremea să te accesorizezi pentru vară

Când a fost ultima oară când ţi-ai cumpărat o brăţară sau o pereche de cercei care să te mulţumească pe deplin? Din moment ce eşti aici, înseamnă că accesoriile sunt importante pentru ţinuta ta şi că doreşti să afli despre cele mei noi tendinţe şi să achiziţionezi produse la cele mai bune preţuri. Nu te vor dezamăgi ofertele următoare.

Brăţările sunt accesorii foarte importante atunci când vrei să dai un plus de frumuseţe şi eleganta ţinutei tale. În marea de bijuterii am găsit brăţara aceasta Esprit din argint cu zirconiu cubic. Preţul este redus de la 569 lei la 285 lei. În schimb, dacă vrei o brăţară delicată dar cu puţină culoare, atunci ai încă o variantă aici cu un preţ redus de la 69,99 lei la 34,99 lei.

https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_foto/bijuteri/21/20373/800_bij_20373.jpg

Ce accesorii sunt nelipsite atât unei ţinute elegante cât şi unei ţinute casual? Cerceii, bineînţeles! La Meli Melo, cerceii din argint în formă de tortiţe ar fi doar un exemplu din multitudinea de bijuterii. Preţul lor este mai mic cu 50%, aşa că ar fi indicat să arunci o privire. Dacă perlele sunt slăbiciunea ta, cerceii Esprit din argint cu perle şi zirconiu cubic  îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Şi aceştia au o reducere avantajoasă de 50%.

https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_foto/bijuteri/18/17399/800_bij_17399.jpg

Colierele sunt potrivite oricărei ocazii. Pot fi mai pretenţioase sau pot fi extrem de simple. Oricum ai alege, întotdeauna îţi aduc un plus de strălucire şi eleganță. Colierul Oliver Weber placat cu rodiu şi cristale Swarovski este o alegere excelentă, mai ales că are un preţ cu 50% mai mic. Dacă preferi bijuteriile aurii, ai aici o alternativă: un colier care aduce şi culori vii, de asemnea, cu o reducere de 50%.

https://www.bb-shop.ro/_files/galerie_foto/bijuteri/25/24710/800_bij_24710.jpg

Sper că aceste oferte te vor ajuta să îţi alegi accesorile potrivite, profitând de reducerile extrem de avantajoase oferite. Până data viitoare, Shop.Share.Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa: http://pixabay.com/

Sursa foto articol:http://bb.shop.ro/

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?