Profită şi tu acum de reducerile back to school

În Septembrie, aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, înainte să înceapă şcoala avem de-a face cu un val de reduceri numite Back to School. Bineînţeles, aceste reduceri nu se aplică doar copiilor care încep şcoală, ba din contră! Sunt pentru toată lumea!

Fie că doreşti să achiziţionezi un laptop nou sau un articol de îmbrăcăminte la care ai râvnit de foarte mult timp, acum e timpul să profiţi de oferte şi reduceri tentante.

Am selecţionat câteva articole care ţi-ar plăcea şi care au parte de reduceri foarte bune.

La emag.ro am găsit laptop Lenovo V110-15IAP cu Intel Celeron N3350 2.40 GHz, 4gb RAM, 128 SSD, FreeDos la preţul de 999,99 lei, redus de la 1499,99 lei.

Tot pe emag.ro am găsit ebook reader Pocketbook Basic de culoare gri, memorie internă de 4gb şi baterie de 1000 mah ce poate susţine până la 8000 de pagini de lectură, la preţul de 399,99 lei, redus de la 679,99 lei.

Pe elefant.ro am găsit rucsac troller Mesco cu mecanism mecanic, 2 roţi, mâner telescopic din metal şi mai multe compartimente, la preţul de 179,99 lei, redus de la 269,99 lei.

Tot pe elefant.ro am găsit rucsac Noco  din pânză, Made in Spain, cu berete ajustabile şi buzunare cât cuprinde, la preţul de 115,99 lei, redus de la 301,91 lei.

Pentru că vrei să fii oriunde te afli, la evoMAG.ro am găsit trotineta eletrica Archos Bolţ Jr. cu viteză maximă de 12km/h, timp de încărcare între 60-120 minute, suportând o greutate de maxim 80 kg şi culoare argintie. Se găseşte la preţul de 749,00 lei, redus de la 1499,00 lei.

Tot pe evoMAG.ro am găsit smartwatch Star Y1 cu touchscreen, bluetooth, compatibilitate Android şi iOS la preţul de 79,00 lei, redus de la 149,00 lei.

Acestea au fost reducerile Back to School. Sper să profiţi din plin de ele şi dacă eşti elev sau student, sper să ai parte numai de succes în acest nou an şcolar, iar dacă ai terminat cu şcoala, sper să te bucuri din plin de reducerile prezente şi să te bucuri de produsele achiziţionate. Shop. Share. Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: livingrichwithcoupons.com

Sursa foto articol: emag.ro, elefant.ro, evomag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?