Wolfpick îţi oferă cele mai bune soluții de îngrijire pentru bărbați!

Pentru a te îngriji, ai nevoie de trei lucruri: timp, încredere şi preţuri bune care să îţi permită să achiziţionezi produsele mult dorite. Timpul şi-l gestionează fiecare după cum poate, încrederea o construieşti singur după propriile puteri, însă la capitolul preţuri, aici te putem ajuta!

Am pentru tine o mică lista cu produse care să te ajute să fii în formă în fiecare zi, ține doar de tine dacă îţi doreşti acest lucru cu adevărat.

Altex.ro îţi oferă aparatul de tuns cu/fără fir Moser Lithium Pro cu lame metalice de înaltă calitate, încărcare rapidă a aparatului şi un pachet care conţine o husă eleganta penru depozitare, ulei pentru întreţinere, perie pentru curăţare, o foarfecă, capac de protecţie pentru lama şi un pieptăn. Cu o reducere de 35%, de la 399,90 lei, te vei bucura să ştii că aparatul te costă 259,94 lei.

Un trimmer bun îşi va face treaba mereu! De la emag.ro ai aparatul de tuns barba Rowenta Nomad cu lame cu înveliş din titan, uşor de transportat şi uşor de folosit până şi în duş! Îl poţi avea la preţul de 49,95 lei, redus cu 54% de la 109,99 lei.

Dacă te-ai plictisit de vechiul aparat de ras clasic, şi vrei să încerci ceva nou, atunci aparatul de ras electric Philips îţi oferă această posibilitate. Are un sistem de lame ComfortCut datorită capetelor rotunjite care aluneca pe suprafaţa pielii. De asemenea, poţi utiliza aparatul până la 50 de minute fără a fi nevoie să fie conectat la curent. Este redus cu 44%, de la 353 lei la 199 lei.

Orice bărbat are nevoie să se îngrijească de toate zonele corpului, de aceea, ai setul Baylis and Harding care conţine tot ce ai nevoie! Ai gel de curăţare 2-in-1, gel de dus, gel de curăţare facial şi aftershave balsam, toate la preţul de 45,99 lei, redus cu 36% de la preţul iniţial de 71,96 lei.

O altă compilaţie de produse care te-ar interesa îţi este adusă de bottegaverde.ro care are setul Uomo de Nero D’ambra care conţine o apă de toaletă cu extracte de lemn preţios, un balsam aftershave, şi un gel de duş care poate fi folosit şi că şampon. După reducerea de 48% de la 241 lei, acest set te va costa doar 125 lei.

Pentru ca îngrijirea să fie completă, este necesar ca orice bărbat să aibă grijă de părul său. Haircare.ro are câteva produse interesante pentru tine! Pomada Woody’s pentru stilizare şi strălucire este de calitate superioară, îţi oferă o strălucirea mult căutată şi te costă doar 10,00 lei, după ce a fost redusă cu 85% de la 65,00 lei. Poţi încerca şi pomada pentru finisare mata Clay tot de la Woody’s care îţi oferă acel look mat, sobru şi profesional. O poţi găsi tot la preţul de 10,00 lei, având parte de aceeaşi reducere precum produsul precedent. 

Un săpun obişnuit nu este de ajuns pentru o îngrijire de nota 10, dar cu acest săpun de la Woody’s pentru păr, corp şi bărbierit, te apropii de perfecţiune! Conţine ulei din seminţe de cânepă şi unt de Shea îmbogățit cu vitamine și microelemente, perfecte pentru pielea şi părul sensibil. Preţul de 10,00 lei te va convinge cu siguranţă, ce să mai spunem că este şi redus cu 85% de la 54,00 lei

Trebuie să fii în formă maximă oricând şi oriunde, Wolfpick doreşte ca tu să arăţi şi să te simţi bine! Pentru că dorinţa oricărui bărbat este să aibă acel plus de masculinitate care atrage priviri. Shop. Share. Repeat.

  

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: best10reviews.in

Sursă foto articol: altex.ro, emag.ro, cel.ro, elefant.ro, bottegaverde.ro, haircare.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?