Descoperă promoţiile la cărţile preferate şi lasă-te sedus de magia lecturii!

Când ai citit ultima oară o carte bună? Nu este uşor să găseşti o poveste captivantă care să te facă să uiţi de grijile cotidiene, şi să te trezească din monotonia zilnică. De aceea, ne-am gândit că ar fi cazul să aruncăm un ochi peste promoţiile la cărţi din această perioadă.

Cu reduceri mai mari de 70%, elefant.ro îţi aduce o serie de biografii şi memorii care cu siguranţă te vor interesa. „Scrisoare către tata” de Franz Kafka este una dintre cele mai importante scrieri autobiografice ale cunoscutului autor. Paginile adresate tatălui, Hermann Kafka, sunt scrise în 1919, după ultima încercare eşuată a lui Franz de a se căsători şi se adaugă Jurnalului 1910–1923 şi volumelor de corespondenţă. Costă 19,43 lei, şi are parte de o reducere de 33% de la 29,00 lei.

Câştigătorul Premiului Nobel pentru Literatura din 1982, Gabriel García Márquez, îţi aduce o carte de excepţie denumită „Călătorind prin Europa de Est” care este rezultatul călătoriei făcute de Gabriel Garcia Marquez în 1957, timp de mai multe luni, dincolo de Cortina de Fier, în ţările socialiste din Europa: Germania de Est, Polonia, Cehoslovacia, Ucraina, URSS şi Ungaria, în calitate de corespondent al ziarului El Espectador. Dacă eşti interesat de istoria URSS-ului, dar şi de ţările Pactului de la Varşovia, atunci îţi recomand cu cea mai mare căldură această carte! O poţi găsi la 16,99 lei, după reducerea de 50% de la 34,00 lei.

Pe libris.ro ai acces la clasicii literaturii universale, şi multe altele! Un roman precum „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski,  care este considerat „primul roman social” din literatura rusă, este o satiră a epocii, moravurilor şi chiar a literaturii timpului care spune povestea dintre un funcţionar de rangul cel mai umil, Makar Devușkin, şi verişoara sa îndepărtată, tinăra orfană Varvara Dobroselova. Cei doi trăiesc într-o sărăcie lucie şi se luptă să supravieţuiască de la o zi la alta, cu speranţa unei minuni improbabile. Este redusă de la 24,03 lei la 19,22 lei.

Tot aici ai şi celebrul roman „Cimitirul din Praga” de Umberto Eco care spune povestea lui Simonini, un personaj misterios, cu lacune de memorie şi dublă personalitate, a cărui ocupaţie e cel mai probabil falsificarea de scrisori şi acte oficiale, dar în documentele sale revine obsesiv celebrul cimitir evreiesc din Praga, cu lespezile suprapuse şi cu ceasul ale cărui limbi se învârt în sens contrar celui obişnuit.  Între conspiraţii şi revolte, Umberto Eco arată cum se desenează încet-încet noua tablă de şah pe Vechiul Continent în a doua jumătate a secolului XX. Un roman cutremurător, despre aspecte ale unei politici trecute sub tăcere, care aruncă o lumină sumbră asupra viitorului. Dacă eşti interesat, este redusă cu 20% de la 49,95 lei la 39,96 lei.

Diverta.ro îţi pune la dispoziţie volume al unor autori romani contemporani cunoscuţi. „Insomnii” de Irina Binder este o colecţie de cugetări despre iubire, familie, dorinţe, visuri, împliniri, dezamăgiri, regrete, despre viaţă cu bune şi cu rele. Reflecţiile nocturne cuprinse în carte sunt trăirile fiecăruia dintre noi, din orice colţ al lumii şi din orice epocă, aşadar, oriunde am deschide-o ne vom regăsi. Este în stoc, şi la reducere, de la 48,00 lei la 26,40 lei.

Un autor binecunoscut este şi Mircea Cărtărescu, al cărui volum „Solenoid”  se bucură de un succes însemnat pe piaţă, fiind o lectură frumoasă şi apreciată de tot mai multe persoane. Solenoid este o carte fără pereche chiar şi în creaţia lui Mircea Cărtărescu. Este portretul artistului la maturitate, când pune în cauză totul, începând chiar cu arta şi scrisul, şi încearcă din toate puterile minţii sale să rezolve uriaşa ghicitoare a lumii. Dacă vrei să afli mai multe, o poţi găsi la preţul de 47,06 lei, redusă de la 75,90 lei.

Libmag.ro are reduceri, lichidări de stoc, şi oferte 2+1! „Spovedania unui preot ateu”  de Ion Aion este o meditaţie provocatoare pe tema condiţiei umane, dar şi o căutare a divinului, a credinţei, dincolo de superstiţii, dincolo de dogme, dincolo de orice religie instituţionalizată. Născută dintr-o experienţă directă de viață, tragică şi tulburătoare, cartea refuză resemnarea şi postulează o încredere reînnoită în umanitate. O recomand din suflet, şi preţul ei de 23,99 lei, redus de la 29 lei, te va convinge să Îi acorzi o şansă.

Volumul lui Mathaeus de Aquasparta, „Întrebări despre cunoaştere„, este o contribuţie esenţială la dezvoltarea teoriei moderne a cunoaşterii şi ne permite să surprindem geneza unei filosofii franciscane ale cărei consecinţe sunt fundamentale pentru sfârşitul Evului Mediu şi modernitate. Lectura textelor selectate pentru această ediţie este un bun punct de plecare în efortul de a regândi locul real al lui Mathaeus în istoria filosofiei medievale. Dacă te pasionează filosofia, profită de reducerea de 50% şi achiziţionează acest volum la preţul de 14,99 lei, redus de la 29,95 lei.

La emag.ro, promoţia „Magia cuvintelor” îţi aduce reduceri de până la 60%! Profită de această ocazie pentru a-ţi achiziţiona două dintre bestseller-urile anului 2018! „Homo deus. Scurta istorie a viitorului”  de Yuval Noah Harari este o carte remarcabilă, cu perspective şi reinterpretări profunde ale lucrurilor pe care credeam că le ştim despre noi şi despre istoria noastră. Miturile lumii vechi se combină cu tehnologia viitorului, şi fiecare e liber să viseze, sau din contră, să aibă teamă, ca de un coşmar. Preţul ei este 47,96 lei, şi este redus cu 20% de la 59,95 lei.

A doua carte prezentată ca bestseller este „Ikigai: secrete japoneze pentru o viaţă lungă şi fericită” de Garcia Hector şi Francesc Miralles. Ikigai este un concept japonez, care s-ar traduce prin „fericirea de a fi mereu ocupat”, şi pare să explice extraordinara longevitate a japonezilor, mai ales din insula Okinawa. Acolo, numărul persoanelor centenare depăşeşte cu mult media mondială. Cultivarea prieteniilor, alimentaţia moderată, odihna adecvată şi mişcarea uşoară par să facă parte din ecuaţia sănătăţii, însă în centru este bucuria de a trăi, sau ikigai-ul personal al fiecăruia. Cartea s-a bucurat de foarte multă popularitate, iar acum o poţi avea la 21,97 lei, redusă cu 18% faţă de preţul iniţial de 27,00 lei.

Bucuria lecturii este intimă, puternică şi seducătoare, de aceea trebuie dozată zilnic, niciodată neglijată, şi întotdeauna rafinată şi dezvoltată. Wolfpick îţi urează lectura plăcută! Și, ca întotdeauna, Shop. Share. Repeat.  

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: bosshunting.com.au/culture/books-read-before-30

Sursă foto articol: elefant.ro, libris.ro, diverta.ro, libmag.ro, emag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?