Trei cuvinte: rochii imprimeu floral… Ba nu, și al patrulea: reduceri!

Nu este o noutate că o rochie poate face magie, dar 3 cuvinte s-au distins în cautarea noastră de azi: rochii imprimeu florar! O astfel de rochie te poate face să înflorești la propriu, în fiecare zi, și să trezești în tine calitățile care îți pun în evidență feminitatea.
Imprimeul floral este prezent în revistele de specialitate internaționale deja de câteva sezoane la rand, iar pentru că este înca vară afară și înca ne înconjoară culori și emoții vii, îți propunem câteva rochii care s-ar integra perfect pe acest fundal.

Rochii imprimeu floral:

Imprimeul și nuanțele foarte rafinat combinate, pot transforma pe oricine într-o divă. Culoarea alb și azuriu oferă un aer proaspăt și văratic, te face să te simți gingașă și divină. Datorită imprimeului floral foarte bogat, rochia nu necesită foarte multe accesorii, sunt suficiente și o pereche de sandale ca să strălucești. Prețul este 99,99 lei, dedus cu 44% de la 179 lei!

 

rochie de vara cu imprimeu floral

 

O rochie neagră nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Îți prezentăm varianta “little black dress” cu imprimeu floral fin. Croiala acesteia scoate în evidență toate atuurile și frumusețile corpului feminin. Este mulată, mini și cu umerii goi, perfectă pentru a merge la un festival, la o plimbare pe plajă sau oriunde îți dorești! Această rochie Zara are un preț imbatabil: 64,90 lei!

 

rochii imprimeu floral

 

Rochii casual și elegante:

Următorul exemplar este o rochie elegantă, vernil, cu imprimeu floral. Deși la prima vedere pare a fi o rochie “seriosă”, datorită mânecilor lungi, modelul este unul casual, care se așează impecabil pe corp, și poate fi purtat și la întâlniri cu un caracter mai relaxat. Și aici avem o reducere de 21%, astfel că prețul este 149 lei, față de 189 lei.

rochie scurta multicolora cu imprimeu floral

 

Ultima rochie cu imprimeu floral pe care ți-o propunem se potrivește pentru a fi purtată la o petrecere sau la un eveniment. Este deosebită nu doar prin gama coloristică, dar și prin trena sa. Modelul acesteia accentuează suplețea în partea de sus, iar în partea de jos cade frumos pe siluetă. Prețul este unul atractiv pentru o astfel de rochie: 189,00 lei redus cu 27% de la 259 lei!

rochie lunga crem cu imprimeu floral

 

Acestea au fost rochiile cu imprimeu floral pe care am dorit să ți le arătăm. Sperăm că ți-ai ales ceva din lista noastră sau cel puțin te-ai inspirat pentru o viitoare achiziție, mai ales că în aceste zile majoritatea magazinelor oferă reduceri generoase.

Dacă vrei mai multe propuneri Wolfpick pentru rochii la reduceri, îți recomandăm să citești și articolul nostru recent: 3 rochii care nu trebuie să îți lipsească din garderoba.

Nu-ți fie frică să încerci ceva nou și să te îndepărtezi de tipare, accentuează-ți personalitatea, bucură-te la maxim de zilele de vara care au mai rămas și desigur, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com
Sursă foto articol: kurtmann.ro, zonia.ro, starshiners.ro, inpuff.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?