Răsfaţă-te cu aceste oferte la saloanele de înfrumuseţare!

Îngrijirea trebuie să fie prioritară în fiecare zi a anului. Cum începem un an nou, nu ar fi încântător să-ţi faci o schimbare de look sau un retuş? Hai să vezi ce oferte îţi pregătesc saloanele în ultima zi din 2018, dar şi în zilele ce urmează!

La salonul Baronesse Studio ai o mulţime de servicii pe placul tău, la preţuri excelente! De exemplu, vopsitul rădăcinilor, spălat şi coafat lejer, costă 100 lei. Un machiaj de seară cu gene sub formă de bandă, costă 150 lei, iar manichiura şi pedichiura semipermanente pot fi obţinute la preţul de 89 lei, în loc de 130 lei, între orele 10:00 şi 12:00.

La Simone Beauty Center, poţi avea parte de 4 şedinţe de epilare definitivă la preţul de 449 lei, precum şi tratamente prin microdermabraziune facială sau radiofrecvenţă facială, la preţul de 189 lei. Toate acestea sunt valabile în intervalul orar 09:00- 16:00, când poți beneficia și de alte promoții.

Ai dori să încerci un tratament cu keratină? Acum este cel mai bun moment, deoarece la salon Cami Lux ai promoţie la acest tip de tratament. Astfel, beneficiezi de o reducere de 25%, ajungând, în cazul unui păr mediu, la preţul de 220 lei. Iar dacă îţi doreşti să ai o piele superbă şi luminoasă, poţi apela la peeling-ul chimic, pentru preţul de 300 lei.

La salon Angel Rose ai o mulţime de pachete la preţuri convenabile. De exemplu, pachetul White Rose, care include 10 şedinţe de masaj anticelulitic, 10 şedinţe de electrostimulare simplă şi o şedinţă Rollshape ca bonus, costă 500 lei. La preţul de 600 lei, ai pachetul de drenaj limfatic, ce include 10 şedinţe Presoterapie, 10 şedinţe Masaj anticelulitic, şi ca bonus: o şedinţă Rollshape.

La iHair Salon ai ofertă la epilarea definitivă, unde la 3 şedinţe achiziţionate, primeşti una gratis. La tratamentele pentru păr, ai cadou o ședință de epilare definitivă zonă mică. Primeşti 20% discount la 8 şedinţe achizitonate, 10% discount la 4 şedinţe achiziţionate.

Cu ocazia anului nou, wolfpick îți dorește zile pline de bucurie și de shopping responsabil! Shop. Share. Repeat.   

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: baronessestudio.ro, simonebeautycenter.ro, cami-lux.ro, angelrose.ro, ihair.ro    

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?