Crăciunul! Ce perioadă minunată să lucrezi undeva unde ai mulți colegi și să afli că faceți Secret Santa. Da, da, știi tu, ritualul ăla în care tragi un bilet, pe care găsești un nume și persoanei care poartă numele respectiv trebuie să îi faci un cadou încadrându-te într-un buget prestabilit.

Sună distractiv, știu, mai ales că aproape orice cadou îți trece prin minte va depăși aproape sigur bugetul. Și știu asta pentru că astăzi mi-am petrecut ziua prin mall-uri căutând un astfel de cadou pentru o persoană care îmi este pur și simplu străină.

Și pentru că îmi doresc mult ca experiența mea de astăzi să nu fi fost în zadar, am pus cap la cap un scurt video cu câteva idei de cadouri, care se încadrează și în suma rotunde de 100 lei. Iată ce am găsit eu:

Pentru cei care n-au 6 minute la dispoziție să urmărească video-ul, sugestiile sunt următoarele:

Puzzle man – Îl poți găsi la magazinul Professor Puzzle, în Afi Cotroceni. Tot acolo vei mai găsi o mulțime de alte puzzle-uri și lucruri absolut fascinante.

Citadelă – Îl poți găsi la magazinul Red Goblin, sau îl poți comandă online aici: https://www.redgoblin.ro/boardgames/citadele-si-extensia-orasul-intunecat.html

Ce trebuie să știi despre Red Goblin, este faptul că dacă exista când erai copil, acum ai fi fost îngropat în datorii, și ai fi avut casa plină de benzi desenate (din cele cool cu Batman și Spider Man) și Board game-uri.

Saboteur – Îl poți găsi la Cărturești sau https://carturesti.ro/boardgame/saboteur-192578?p=1

Nox – Tot la Cărtureşti ( https://carturesti.ro/boardgame/nox-267373?p=2 ), dar crede-mă când îți spun că la jocul ăsta se lasă cu mare supărare, dacă nu există un adult responsabil prin preajmă.

Jameson – Îl poți comanda de pe Finestore,  sau îl poți ridica personal din majoritatea hypermarket-urilor sau a magazinelor care țin alcool ceva mai bun.

Abc-ul psihopatului îl găsești cu siguranță la Carturesti, unde ți-l poți și împacheta frumos, pentru că ei îți oferă acest serviciu gratuit în perioada aceasta.

carturesti.ro

Panettone poți găsi cam în orice hypermarket acum, dar cred că trebuie să te grăbești, pentru că în ultimii ani, pare să fi urcat în preferințele noastre, detronând chiar cozonacul.

Dacă îți cunoști colegul ceva mai bine și îl știi de gamer, îi poți cumpăra un joc pentru consola. Vei găsi la eMag muuulte care se încadrează în prețul de 100 de lei fără să fie genul ăla de jocuri pe care nu le-a vrut nimeni.

Dacă ți-a plăcut ideea vinului, poți încerca o sticlă de rose, mai ales că am auzit de foarte puțini oameni care să nu-l aprecieze. Padrino drinks au o selecție interesantă de vinuri.

Unui iubitor de cafea, ai putea să îi oferi o presă franceză, deși aici părerile sunt împărțire-în timp ce unora, ca mine, le place mult, mult, alții o detestă din adâncul sufletului, considerând-o mai mult instrument de tortură.

interlink.ro

Dacă ai și alte idei, lasă-mi un comentariu. Sunt sigur că se va dovedi foarte util pentru cititori în căutare de cadouri.

Și nu uita: Shop.Share.Repeat.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?