Reduceri cool pentru iubitorii sporturilor de iarnă!

Asociem de obicei sezonul rece cu ninsoare, sărbătoarea Crăciunului şi masa festivă la care se adună toată familia. De aici mai pot înşirui o grămadă de obiceiuri şi activităţi care ne duc cu gândul la iarnă. Un obicei interesant şi foarte sănătos este şi schiatul, iar efectele sale asupra sănătăţii nu sunt de ignorat!

Pentru că nu vrei să îţi cumperi echipamentul necesar atunci când preţul nu te atrage, am găsit pentru tine reduceri şi oferte de nerefuzat la echipament pentru schi şi snowboard.

Echipamentul este extrem de important pentru orice persoană care doreşte să schieze. Nu trebuie să te gândeşti că te protejezi doar de temperaturile joase, e necesar să te gândeşti la confortul, protecţia pe care o oferă şi rezistenţa echipamentului pentru a evita eventualele accidente şi pentru a rămâne cu o amintire plăcută.

Casca este probabil cel mai important accesoriu din categoria echipament. Sportconcept.ro îţi oferă modelul Briko din ABS şi policarbonat, foarte uşoară şi compactă, realizată special pentru că tu să fii şi să te simţi în siguranţă tot timpul. Preţul acesteia este de 445 lei, redus de la 740 lei. O altă cască interesantă este şi modelul Scott Keeper care are un design foarte atrăgător şi care foloseşte sistemul M-R.A.S Fit System, adică un sistem de reglare cu rotiță şi blocare automată. Are parte de o reducere de 41%, de la 329,99 lei la 194,99 lei.

Ochelarii sunt importanţi pentru orice schior. Nu cred că îţi doreşti ca zăpadă sau soarele să îţi strice distracţia. Ochelarii Dragon Rogue au o lentilă panoramică ionizata, pentru un câmp vizual larg şi o experienţă unică. Sunt reduşi de la 500 lei la 250 lei. Şi pentru că vrei să şi filmezi momentele speciale şi să împărtăşeşti momentele cu cei apropiaţi, emag.ro îţi oferă ochelarii Sky cu camera video 1080p integrată. Camera foloseşte card SD până la 32gb şi ochelarii au parte de protecţie UV. Reducerea de care au parte aceşti ochelari este de 58%, de la 785,40 lei la 330,00 lei.

O jachetă de calitate face diferenţa nu doar la capitolul protecţie termică, dar şi la stil şi protecţie împotriva eventualelor accidente. Jacheta Horsefeathers Galatea Heather Curacao este un model din anul 2017 şi are o ajustare a glugii, tivului, manşetelor, dar şi numeroase buzunare pentru dispozitive audio, smartphone şi chei. Jacheta este compusă din materiale de înaltă calitate asigurând impermeabilitatea și respirabilitatea. Preţul jachetei este de 408 lei, redus de la 680 lei. Dacă îţi doreşti un model uşor, care să pună mobilitatea pe primul loc, atunci jacheta Vist este pentru tine. Materialul îţi oferă protecţie, mobilitate şi are un design atrăgător. Dacă eşti interesat, costă 500 lei, redus de la 830 lei.

Pantalonii trebuie să fie dintr-un material rezistent la apă şi respirabil. Modelul Trespass S0litude Ink sunt Slim Fit, au 3 buzunare şi protecţie împotriva vântului şi apei. Sunt reduşi de la 700 lei la 301 lei. Un model atrăgător sunt şi pantalonii Nordblanc concepuţi dintr-un material foarte bun, rezistent la apă şi vânt, cu o respirabilitate crescută şi având parte de o reducere de 30%, de la 550 lei la 385 lei.

Clăparii sunt un „must have” când vine vorba de schiat. Pentru bărbaţi, am găsit modelul Head FX GT cu formă mai lată pentru un confort sporit. Îi poţi cumpăra cu 349,99 lei, redus de la 749,99 lei. Pentru femei, clăparii Advant Edge 65 sunt foarte confortabili datorită căptuşelii fleece şi branțului ergonomic. Aceştia au preţul de 399,99 lei, redus de la 899,99 lei.

Trecând la schiuri, o pereche pentru bărbaţi Head STR Race cu structura tip race, pentru nivel avansat, foarte stabile chiar şi la viteze mari costă 1,137 lei, redus de la 1,624 lei. Pentru femei, o pereche Salomon S/MAX pentru nivel începător-mediu, care utilizează tehnologia Pulse Pad, adică un strat de cauciuc de-a lungul marginilor, oferă o alunecare mai bună şi un contact optim al schiurilor cu zăpada. Această pereche dispune şi de Semi Twin Tail, sau o uşoară curbură a cozii. Preţul lor este de 874,99 lei, redus de la 1,249 lei.

Pentru cei cărora le place snowboard-ul, avem şi pentru ei reduceri la plăci! Placa Endeavor Guerilla Series 2017 este o placă pentru cei cărora le place un stil liber. De asemenea, este potrivită pentru un nivel de începător şi pentru intermediari. Este disponibilă la preţul de 1,477 lei, redus de la 2,110 lei. Tot pentru iubitorii de snowboard este şi modelul Rome Gang Plank 2018 . Cu un nose şi tail ridicate, ce se întâlnesc la mijloc cu o zonă flat, placă îţi asigură un răspuns ieşit din comun în orice zonă. Partea flat oferă o stabilitate mare sub picior în timp ce rocker-ul da o senzaţie jucăuşă a plăcii, fiind profilul perfect pentru carvuri agresive, prin zăpadă mare sau parkuri. Cei interesaţi o pot achiziţiona la preţul de 1,599 lei, redus de la 2,299 lei.

Ca şi nota informativă, pentru a alege schiurile perfecte, regula de bază este să alegi un schi cu o lungime cuprinsă între bărbie şi frunte. Însă sunt schiori care prefera schiurile mult mai lungi decât înălţimea lor. Sunt câteva motive pentru a alege schiuri mai lungi sau mai scurte.

Un schi scurt apropiat de bărbie este dedicat schiorilor începători şi medii, care sunt bine proporţionaţi adică greutatea să fie în raport cu lungimea. Dacă eşti mai puţin pasionat de viteză şi îţi place să faci slalom, să iei viraje scurte, tot un schi scurt, cu formă predominant rocker ţi se potriveşte. Schiul lung depăşeşte lungimea schiorului, sau este undeva în zona frunţii, dedicat celor care au un stil agresiv şi prefera viteză dar şi celor care au greutatea corporală un pic mai mare.

Wolfpick îţi doreşte distracţie plăcută la schi, sau la snowboarding, dacă asta preferi, şi Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: scopeuout.co.nz

Sursă foto articol: sportconcept.ro, emag.ro, hervis.ro, wintermag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?