Poţi să oferi un cadou de minune cu aceste oferte la parfumuri şi loţiuni de corp!

Ce cadou poate fi mai potrivit în acest sezon decât un parfum suav? Iar dacă îl combinăm şi cu loţiunea de corp adecvată, este imposibil să greşim. Wolfpick pregăteşte pentru tine o mică lista cu oferte atrăgătoare la parfumuri şi loţiuni, cu ajutorul cărora tu poţi alcătui un dar de vis.

Cu siguranţă ai auzit de Burberry! Iar dacă nu, îţi facem cunoştinţă oricum cu apa de parfum Burberry Body. Făcând parte din categoria aromelor fructate, acesta costă 179,99 lei, redus cu 60% de la 450,00 lei. Şi partea cea mai bună este că, în completare, poţi achiziţiona şi loţiunea de corp Burberry Body, cu preţul redus cu 64% de la 220,50 lei, la 79,99 lei

Apa de parfum Toni este deosebită prin modul în care se dezvoltă pe piele, devenind, practic, personalizată. Se găseşte la un preţ accesibil, de 161,40 lei, scăzut cu 40% de la 269,00 lei. În adiţie, vine loţiunea de corp Toni care sporeşte intensitatea parfumului. Şi aceasta are o reducere de 40% de la 59,00 lei, la numai 35,40 lei.

Apa de parfum Gucci Guilty Intense vine cu o reducere de 43%, costând acum 130,99 lei, în loc de 229,99 lei. Este varianta mai puternică a parfumului Gucci Guilty, cu note oriental-florale. Poţi amplifica şi mai mult intensitatea acestuia cu loţiunea Gucci Guilty, pe care o găseşti la preţul de 36,54 lei, după reducerea de la 44,14 lei.

Anumite branduri ne uşurează muncă şi ne oferă seturi pe care le putem oferi cadou. Setul Dolce Gabbana The One vine cu un parfum oriental- floral şi cu o loţiune de corp, la preţul de 219,99 lei, fiind redus cu 47% de la preţul vechi de 414,00 lei.

Setul cadou Ma Griffe de la Carven oferă un parfum rafinat, sofisticat, sub forma apei de parfum de 50 ml şi a loțiunii de corp de 100 ml. Economiseşti 30% din preţul iniţial, de 307,00 lei, cumpărându-l la preţul de 214,90 lei

Faimoasa apă de parfum Lancome La Vie Est Belle ne este oferită acum în cadrul unui set ce mai conţine şi loţiunea de corp cu acelaşi nume. Notele sunt floral- fructate, fiind un parfum puternic. Dacă profiţi de reducere de 45%, îl poţi achiziţiona la preţul de 353,97 lei, faţă de 648,69 lei.

Dacă vrei să faci un cadou special, acum este momentul să profiți, pentru că ai o mulțime de opțiuni. Nu mai sta pe gânduri și Shop. Share. Repeat. 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: douglas.ro, elefant.ro, emag.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?