Să alegi o pereche de căşti cu adevărat bună e o provocare pentru că fiecare are pretenţiile sale de la device-ul preferat. Şi asta şi faptul că nu vrei ca vecinul din tramvai/metrou/autobuz să audă ce asculţi. Căştile te pot ajuta dar dacă device-ul nu, atunci orice pereche de căşti, cât de mică, mare, futuristica, etc atunci tot efortul e în zadar.

Acum hai să nu ne pierdem, să fim serioşi, o pereche bună de căşti are un sunet excepţional, arată bine, dacă sunt şi wireless, e şi ăsta un plus, şi izolează de  sunetele ce vin dinspre exterior.

Nu ştiu atât de multe pereche de căşti care să facă asta, nu am avut sute, dar din cele pe care le cunosc, ştiu că sunt câteva brand-uri care m-au făcut să zic “wow!”.

Din câte am încercat, Sennheiser sunt “way to go”, au sunet bun, izolează de sunetul exterior şi au o durată de viaţă de te miri cât. Ah da, şi sunt wireless.

https://static1.evomag.ro/img/3596605/600x600/1505207343nrt41.JPG

Sennheiser Momentum reprezintă nouă serie Sennheiser. Am găsit pe stereomag o pereche Momentum la preţul de 900 de lei, spre deosebire de evomag unde este mai scump. Dacă vrei calitate, nu te gândeşti prea mult la portofel, din fericire sunt şi variante mai ieftine dar sub formă de “ear buds”. Depinde de tine ce stil preferi.

Nu doar arată cool, dar sunt şi din materiale de durată, şi anume oţel şi piele naturală, practic poţi spune că e Mercedes-ul căştilor.

Faţă de competitori, Sennheiser au totuşi acea precizie prin care se distanţează de restul, şi design-ul te face să întorci capete pe stradă, deşi tu nu vei observa că vei fi prea preocupat cu mood-ul indus de muzică ascultată.

Dacă vrei să vezi un review şi să te convingi de “pros and cons”, las un link aici .

Shop. Share. Repeat. 

Sursa imagine reprezentativa : http://c1.mifile.cn/f/i/16/chain/headphone/headphone-01.jpg

Sursa foto articol : https://static1.evomag.ro/img/3596605/600×600/1505207343nrt41.JPG

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?