Când nu ai idei de ținută, vedetele te inspiră!

De cele mai multe ori, celebrităţile au o ţinută casual perfectă chiar şi atunci când nu sunt la evenimente mondene. Când nu ai idee de unde să îţi inspiri stilul, poţi apela la o ţinută simplă all black, dar de efect, precum este aceasta pe care Taylor Swift o poartă.

Jacheta de piele este potrivită oricărui outfit, fie că vorbim despre acesta sau un altul. Jacheta Ramones din piele ecologică întoarsă este perfectă pentru toamna. Aceasta beneficiază şi de o reducere de la preţul de 219,99 lei, la 160,00 lei. Ideală este şi jacheta Miss Selfridge confecţionată din piele ecologică, pe care o găseşti la preţul de 255,99 lei, redus de la 319,99 lei.

O fustă la fel de simpatică precum cea din imagine poţi găsi pe emag.ro. Este vorba despre fusta Zee Lane care are parte de o reducere de 50% de la preţul iniţial de 199,99 lei, la 99,99 lei. La un preţ mai mic, de numai 35,00 lei, redus de la 49,00 lei, găseşti fusta Bershka în cloche, neagră.

Botinele sunt mereu extrem de chic, ele putând completa ţinute variate. O reducere mare ai la botinele Gabor care ajung la preţul de 288,00 lei după o reducere cu  42% de la preţul de 499,00 lei. Botinele Karino sunt deosebite şi au un preţ bun, de 232,00 lei după reducerea cu 40% de la 388,00 lei.

Nu este ţinuta completă până când nu îi asortezi și o geantă drăguţă. Geanta de mână Isabella Rhea este confecţionată din piele şi se află la preţul de 299,99 lei, redus cu 50% de la 605,25 lei. Nici această geantă Francesca Moretti nu poate trece neobservată la preţul de 199,99 lei, redus de la 491,00 lei, aceasta beneficiind de o reducere de nu mai puţin de 59%.

Şi pentru că imaginea prezentată ne aduce aminte de ploile reci de toamnă, sugerăm nişte exemple de umbrelă care să îţi devină aliat în acest sezon. Aceasta umbrelă Milan Esperanza este foarte uşor de manevrat, datorită sistemului automat de închidere/deschidere şi are o mare reducere, de 65%, de la preţul de 102,24 lei, la 35,66 lei. Pentru că vântul este duşmanul cel mai mare al umbrelelor, umbrela pliabilă Iconic vine cu articulaţii anti-vânt şi se află la preţul de 24,99 lei, redus cu 50% de la 50,00 lei.

Ai acum un exemplu de ţinută casual care să te scoată din dificultate în zilele în care nu ştii ce anume să porţi. Mai mult, poţi cumpăra toate articolele la preţuri reduse, aşadar, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pinterest.com

Sursă foto articol: zoot.ro, emag.ro, epantofi.ro, elefant.ro

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?