Reducerile de toamnă au început şi e momentul să îţi cumperi un LED TV!

Suntem în toiul reducerilor Back to School şi ce moment bun să îţi achiziţionezi un LED TV la un preţ de invidiat! Pentru că reducerile de toamnă abia au început şi ai parte de oferte şi reduceri noi din toate părţile, nu ezită să profiţi de ele acum cât sunt calde. Fie că vrei să înlocuieşti vechiul TV sau vrei să ai parte de un smart TV cu multe opţiuni, am ales câteva opţiuni are cu siguranţă te vor pune pe gânduri.

Pe emag.ro am găsit TV LED Samsung  cu diagonală 80, cu imagine clară datorită funcţiei Clean View şi port USB pentru a viziona filmele preferate, totul la preţul de 799,99 lei, redus de la 1049,99 lei. O alternativă mai ieftină dar la fel de tentantă este LED TV-ul Star-Light cu diagonală de 60 cm, HD ready, unghi de vizibilitate de 178 de grade, cu port HDMI şi USB, la preţul de 419,99 lei, redus de la 599,99 lei.

Pe evomag.ro am găsit LED TV Nei  cu diagonală 48 cm, HD ready, port HDMI şi USB şi se găseşte la preţul de 289,90 lei, redus de la preţul de 499,00 lei. Try and beat that! Ca şi alternativa, găseşti LED TV LG  cu diagonală 49,5 cm, HD ready, port HDMI, USB, posibilitatea de a fi montat pe perete şi modul gaming, la preţul de 389,00 lei, redus de la 699,00 lei.

La altex, găseşti LED TV Vortex  cu diagonală de 61 cm, HD ready, un port USB, două HDMI, şi un sunet de excepţie. Se găseşte la preţul de 399,90 lei, redus de la 499,90 lei. O alternativă cu stil ar fi LED TV Philips  cu diagonală 61 cm, full HD, 3 ieşiri HDMI, 1 USB, şi cu funcţia de procesare imagine Pixel Plus HD şi Smart Sound. Se găseşte la preţul de 699,90 lei, redus de la 799,90 lei.

Acestea au fost reducerile la LED TV-uri. Sper să profiţi de ele şi să îţi achiziţionezi un smart TV performant de care să fii mulţumit şi pe care să îl stăpâneşti sănătos ani de zile de acum încolo. Până data viitoare, îţi urez să vizionezi în continuare blogul nostru, fie că e HD sau nu, şi, ca întotdeauna, Shop. Share. Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa : huffingtonpost.com

Sursa foto articol : emag.ro, evomag.ro, altex.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?