Hai să vezi ce outfit-uri și accesorii pentru el și ea am ales!

Nu este ușor să te relaxezi. Iar shopping-ul este uneori o obligație necesară. De ce să nu transformi o obligație într-o plăcere? Mergi la shopping și relaxează-te! Wolfpick știe cu ce probleme te confrunți, fie că eșți bărbat sau femeie, și am decis să căutăm pentru tine outfit-uri și accesorii de până în 1000 lei, pentru ca tu să te întorci acasă cu sacoșele pline și să te simți și bine în același timp!

Outfit femei

Fiindcă primăvara se apropie cu pași repezi, ar fi cazul să îți reînnoieșți garderoba cu o serie de articole potrivite. Frigul nu a trecut încă, iar căldura vine treptat și un sacou cambrat precum acesta de la Orsay te va încânta cu siguranță! Este fabricat dintr-o țesătură calitativă, cu o căptușeală subțire și lunecoasă, pentru mai mult confort la purtat. De asemenea, este redus de la 129,99 lei la 90,00 lei.

Pentru că vremea tinde să fie foarte capricioasă, nu știi când te va surprinde căldura și o cămașă este perfectă pentru acest sezon! Cu doar 60,00 lei poți avea cămașa albă din voal cu mânecă lungă de la La Femme! Cămașa are guler la baza gâtului cu volan încrețit, platca cu benzi satinate, aplicate orizontal și nasturi mici. Mânecă este lungă și are închidere cu 2 nasturi. Înnoiește-ți garderoba cu o cămașă din colecția 2018!

Nu poți avea o ținută autentică de primăvară fără o pereche de pantaloni pe măsură! Reserved are pentru tine perechea de pantaloni Push Up la 99,99 lei! Vin pe culoare neagră, cât și bleumarin, sunt foarte eleganți și potriviți pentru vremea caldă de afară.

Mergi cu stil, mergi în stilul tău! Pantofii cu toc sunt întotdeauna potriviți pentru orice ocazie, astfel ei pot fi asortați la orice ținută și cu siguranță nu vei da greș cu ei! Deichman îți oferă perechea de pantofi cu toc Avenue cu toc de 8,2 cm, din piele naturală și material textil. Modelul este foarte frumos, pot fi purtați atât la o ținută office, cât și la o ținută casual și au un stil numai al lor. Îi pot avea cu 199 lei.

Ai cheltuit doar 448 lei și ai un outfit complet de primăvară! Destul de puțin, zic eu.

Accesorii femei

Poți ridică accesorizarea până la nivel de artă, dacă asta îți dorești, iar cu un buget de până în 1000 lei poți achiziționa o serie de accesorii excelente! Astfel, un colier cu pietre de la Lynne, cu prețul de 89,00 lei, te poate surprinde datorită aspectului frumos, elegant, și prin detaliile de pe ștrasuri. Închiderea se face cu lanț ajustabil. 

Nici această pereche de cercei Michael Kors nu sunt de trecut cu vederea. Nu doar că au parte de reducere de la 401,00 lei la 200,50 lei, dar aceștia sunt realizați din oțel inoxidabil și sunt placați auriu, pentru a fi cât se poate de eleganți și feminini. Poți alege varianta cu logo negru sau logo auriu, decizia îți aparține!

Un alt accesoriu subtil și delicat este brățara! Sabrini îți oferă brățara Olivess din argint 925, cu talisman Infinit și posibilitate de a adaugă și alte talismane din colecție. O poți avea la prețul de 138,00 lei.

Și nu în ultimul rând, un ceas precum acesta de la Victoria Walls  va completă ținută. Nu ar trebui să îl ratezi, mai ales că este redus de la 684,99 lei la 191,80 lei. Ceasul este din colecția Fashion, are un display analog, design-ul curelei este unul de tip mash, iar cataramă este tot la fel. Cred că este un accesoriu care nu ar trebui să îți lipsească!

Astfel, cu 619,3 lei îți poți cumpăra o mulțime de accesorii noi si frumoase! 

Outfit bărbați

Un bărbat trebuie sa denote eleganță și încredere, iar acestea reies nu doar din atitudine, ci și prin vestimentație. De exemplu, un bărbat care poartă o geacă precum aceasta de la Bigotti nu poate fi decât manierat, cu bun gust și foarte încrezător în propriile forțe. Se încadrează cu ușurință la capitolul smart casual, manșeta este una simplă iar prețul este unul bun, mai ales ca geaca este redusă de la 690 lei la 345 lei

O pereche bună de pantaloni nu trebuie sa lipsească din garderoba ta! Iar dacă ai în plan să achiziționezi această pereche de pantaloni de la Secuiana, vei face o afacere bună! Nu doar că sunt reduși de la 191,99 lei la 167,99 lei, dar pot fi adaptați pentru o ținută office, smart casual și, de ce nu, casual. Nu se șifonează și sunt foarte usor de întreținut.

Și pentru că ai nevoie și de o curea de foarte bună calitate pentru o pereche de pantaloni eleganți, Benvenuti are pentru tine o mulțime de curele din piele! Am ales-o pe aceasta deoarece culoarea poate fi ușor asortată și se îmbină frumos cu argintiul cataramei. Aceasta te va costa doar 79 lei

Pentru o imagine de bărbat curat și îngrijit, ai nevoie și de o cămașă de calitate. Massini are pentru tine p cămașă slim maro în carouri care este foarte „all purpose” dacă o analizezi puțin. Se potrivește cu sacou și pantaloni de stofă, dar poți să o îmbraci și dacă porți blugi si pantofi sport. Este din bumbac și este destul de confortabilă, fiind perfectă pentru sezonul de primăvară. O poti avea la prețul de 95 lei, redus de la 190 lei.

Și pentru că sezonul rece a trecut, poți să porți din nou încălțăminte confortabilă, usoară si respirabilă. Otter are pentru tine pantofii Aldo din piele întoarsă, negri, confecționați din piele naturală și foarte eleganți. Pentru că îndrăgesc pantofii din piele întoarsă, cu siguranță voi fi atent la această pereche, iar daca mai adaug ca au parte și de o reducere de 70% de la 499,00 lei la 149,00 lei, pot spune că m-au convins. 

Toată investiția te va costa 835,99 lei! Nu e rău pentru un outfit întreg.

Accesorii bărbați

Și bărbații pot avea parte de accesorii interesante, depinde doar de tine ce dorești să porți. De exemplu, niciodată nu strică să porți o brățară, mai ales dacă este un Fossil. Brățara face parte din gama Casual Vintage, și este o îmbinare frumoasă între piele si oțel inoxidabil. Este perfectă pentru stilul casual/smart casual și îți dă acel aer de bad boy. Prețul ei este de 278,00 lei

Un accesoriu simplu și interesant este și colierul cu pandantive de la H&M care poate fi inclus fără probleme într-o ținută casual sau, de ce nu, smart casual, depinzând de articolele vestimentare. Colier este format din lanț metalic din bile, cu trei medalioane tip plăcuță, unul cu text în relief. Costul lui este de 20,90 lei, redus de la 29,90 lei.

Dacă este un accesoriu care să spună despre tine că ești responsabil, serios și implicat, acela este cravata! Bigotti îți oferă cravata din mătase țesută maro cu print geometric, concepută pentru sezonul toamnă-iarnă 2018, la prețul de 190 lei. Îmbină perfect stilul clasic cu gustul de fashion, nu vei fi plictisitor, iar colegii te vor întreba de unde ai cumpărat-o. 

Accesoriul definitoriu pentru orice bărbat este ceasul de mână. Fie că e vorba de un model sport, fashion sau smartwatch, orice bărbat are cel puțin un ceas de mână. Topwatch.ro are în ofertă ceasul Citizen cu o reducere de 19%, de la 539 lei la 439 lei. Are un display analogic, o curea standard, maro, din piele naturală și rezistă la apă de până la 5 ATM. 

Toate accesoriile prezentate mai sus te vor costa 927,9 lei! Astfel, cu un buget de 1000 de lei, poți să achiziționezi cu ușurință aceste articole.

Cu 1000 lei poți cumpăra multe, tocmai ți-am demonstrat. Depinde doar de tine ce alegi și ce produse știi că ți se potrivesc. Relaxează-te la shopping și Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: orsay.ro, lafemme.ro, reserved.com, deichmann.com, lynneshop.com, bb-shop.ro, sabrini.ro, watchshop.ro, bigotti.ro, benvenuti.ro, massini.ro, otter.ro, hm.com, topwatch.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?