Hai la cele mai tari festivaluri ale anului! Wolfpick te ajută cu cele mai bune sugestii legate de bilete şi cazare!

Anul 2019 îţi aduce festivaluri pentru toate gusturile. De la clasicele festivaluri de muzică Untold, Neversea şi Rockstadt, până la festivaluri dedicate jocurilor video şi comics-urilor precum East European Comic Con, ține doar de tine ce vei alege pe viitor.

Wolfpick doreşte să te ajute pentru ca tu să te bucuri de eveniment, şi să uiţi de griji. Fie că e vorba de preţul biletelor, sau de cazare, îţi vom prezenta cele mai accesibile oferte.

 

Februarie

Positive Festival te aşteaptă la Berăria H în Bucureşti, în perioada 16-17 februarie, la un festival de muzică indie/alternative/new wave alături de OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, Șuie Paparude, Robin and The Backstabbers şi mulţi alţii! Preţurile pentru bilete sunt în funcţie de zone. Astfel, pentru Zona Galbenă un bilet te va costa 39 lei, Zona Albastră 75 lei şi Zona Verde 130 lei. Un abonament te va face să scoţi din buzunar 65 lei.

Cazarea pe o noapte te va costa de la 114 lei la Elizeu Hotel pentru perioada 16-17 februarie. Preţul este pentru o persoană doar.

 

Martie

Tot în Bucureşti, festivalul Jazz în Church ajunge în 2019 la cea de-a șaptea ediție cu patru zile consecutive de jazz în Biserica Luterană Evanghelică. Jazz-ul și muzica contemporană te vor încânta în perioada 7-10 martie în minunatul spațiu acustic al lăcașului de cult. Festivalul va avea în prim plan artişti precum Mario BatkovicBranka ParlicAlexandru OlteanuJulie Campiche Quartet, şi mulţi alţii! Preţul unui bilet pe zi este de 150 lei, iar pentru Jazz for Kids, biletul vă costa 15 lei.

Alt festival din această perioadă care cu siguranţă te-ar interesa este SoundArt Festival 2019, eveniment dedicat stilurilor progressive și stoner rock/metal. Eventimentul va avea loc în perioada 8-10 martie în Club Quantic, din Bucureşti. Dintre trupele care vor concerta vom enumera RiversideSunnata, Perihelion și Planet of Zeus. Lista nu se încheie aici. Preţurile sunt următoarele: ziua – 35 lei, ziua 2 – 55 lei şi ziua 3 – 70 lei. Un abonament pe toată perioada te va costa 150 lei.

 

Pentru perioada 7-10 martie, Hotel Litovoi Central îţi asigură cazarea începând cu 375 lei, preţ pentru o singură persoană. Dacă optezi pentru perioada 8-10 martie, preţul va fi de 250 lei la același hotel.

 

Mai      

În perioada 24-26 mai, Quantic Club din Bucureşti te aşteaptă la festivalul 2ROȚI 2019! Ce înseamnă acest eveniment? Parade moto și velo, trei zile de concerte, două scene, o pasiune comună și multe altele! Preţul pentru un abonament cu acces general este 30 lei/zi, iar un abonament presal te va costa 60 lei.

 

Un festival diferit şi foarte atrăgător, mai ales pentru iubitorii de jocuri video şi comics-uri, este East European Comic Con 2019, care se desfăşoară în perioada 24-26 martie la Romexpo, Bucureşti. Este un eveniment care reuneşte iubitorii de jocuri, anime-uri, comics-uri şi cosplay, şi care pe lângă diversele workshop-uri şi concursuri, are parte şi de invitaţi de top precum Robert Picardo (Stargate SG-1 și Atlantis), Jim Beaver, cunoscut pentru rolul lui Bobby Singer din serialul Supernatural, Andrew Scott (rolul lui Jim Moriarty, rivalul de geniu al lui Sherlock Homes), Daniel Gillies (The Originals, Spider-Man 2), Chris Rankin (Harry Potter), Gethin Anthony și Staz Nair (Game of Thrones). Momentan, doar abonamentul Early Blind este valabil, la preţul de 65 lei.

Pentru cazare, Euro Hotels International te aşteaptă în perioada 24-26 mai cu o cameră twin super echipată, iar preţurile încep de la 369 lei/persoană

 

În Timişoara, ai parte de festivalul Diskoteka Festival 2019, care are loc în perioada 31 mai-2 iunie, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Festivalul îţi aduce trupe cunoscute precum Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17. Preţurile sunt pentru toate cele 3 zile şi sunt împărţite pe zone, astfel pentru Zona 1 preţul va fi 1200 lei, iar pentru Zona 2 600 lei

Poţi sta la Hotel Vandia pe perioada festivalului, şi pentru o cameră twin standard, preţurile încep de la 315 lei de persoană

 

Iunie

Quantic Club te aşteaptă la a doua ediție Old Blacks Rock & More Festival în perioada 7-8 iunie 2019. Festivalul reunește cele mai promițătoare nume din scenă românească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut. Printre trupe se număra Zdob & Zdub, Cuibul, Iedera și Trupa Zero. Momentan, doar abonamentele presale sunt valabile, acestea având preţul de 50 lei.

Te poţi caza la Elizeu Hotel pentru acest festival, iar preţul pentru perioada 7-8 iunie începe de la 126 lei

 

diMANSIONS Festival promite 3 trei zile de muzică nostalgică la Castelul Miko din Olteni, județul Covasna. Evenimentul are loc în perioada 14-16 iunie 2019. Dintre cei care şi-au anunţat prezenta amintim pe Thomas Anders & The Modern Talking, Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Turbo B feat. Snap!. Abonamentul pentru 3 zile simplu, cât şi VIP sunt la promoţie, şi te vor costa 171,72 lei, respectiv 387,72 pentru doritorii de abonament VIP. 

Dacă vrei cazare, pensiunea Bobo Panzio din Sf. Gheorghe te aşteaptă cu preţuri de la 130 lei pentru perioada 14-16 iunie

 

Revenim la Bucureşti pentru festivalul de muzică retro Forever Young, care va avea loc în perioada 21-23 iunie la Romexpo (parcarea C). Printre invitaţi se număra artişti de renume precum CC Catch, Ace of Base, Ice MC, Milli Vanilli, Baccara, Arabesque, Mr. President, Captain Hollywood Project, şi mulţi alţii! Un abonament presale pentru acest festival te va face să scoţi din buzunar 150 lei, în timp ce unul VIP Early Bird va costa 400 lei.

Hotel Nova Residence te aşteaptă în perioada festivalului cu preţuri începând de la 273 lei pentru o cameră dublă Economy, de persoană

 

Iulie

Neversea este unul dintre festivalurile mult aşteptate ale anului, care se desfăşoară în perioada 4-7 Iulie pe Neversea Beach din Constanța. Organizatorii nu au dezvăluit niciun artist din viitorul line-up, dar promit artiști de renume internațional și o diversitate muzicală. Deocamdată, preţurile la abonamente sunt de 399 lei pentru abonament acces general şi 900 lei pentru abonament VIP. Grăbeşte-te! Preţurile vor creşte mai târziu, după cum anunţă organizatorii, prețul final al abonamentelor normale va creşte la 599 de lei plus taxe.

Rezervă-ţi din timp loc de cazare deoarece hotelurile şi pensiunile îşi epuizează încă de acum orice loc disponibil. O recomandare ar fi să te cazezi la un hostel precum Smar’T Flight unde te va costa doar 270 lei/persoană. Camerele sunt cu 6 paturi, dar momentan este cea mai ieftină variantă posibilă.

 

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzică electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Acesta va avea loc în perioada 17-21 iulie 2019 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj. Primii artişti confirmaţi sunt  Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars și Bring Me The Horizon. Biletele se vor vinde în trei etape de presale: Early Bird (10-11 octombrie), Winter Sale și Spring Sale. Preţurile sunt următoarele General Access Pass Winter Sale422,74 leiGeneral Access Pass + Camping Winter Sale528,69 lei, General Access Pass + Camping Full Price687,62 lei, Premium Pass952,49 lei, Premium Pass + Camping – 1058,44 lei

Din păcate, pensiunile şi-au cam epuizat locurile pentru perioada festivalului, dar mai găseşti cazare în localităţile apropiate. Pensiunea Sovirag din localitatea Sic are pentru ţine camera single la preţul de 240 lei, pentru perioada 17-21 iulie. Localitatea se afla la doar 6 km de Bonţida

 

În judeţul Vâlcea, oraşul Brezoi găzduieşte Open Air Blues Festival Brezoi 2019. Evenimentul, care va avea loc în Parcul Central din oraş în perioada 18-21 iulie, este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de blues din țară. În acest an, vedeta festivalului va fi Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală. Alţi artişti care şi-au anunţat prezenta sunt Eb Davies & The Superband (pentru prima dată în România), „The White Blues King” Oscar Benton, Ana Popovic, Diana Rein, Jonathon Boogie Long, Soul Serenade, JazzyBIT sau Leon Beal feat. Sax Gordon. Biletul pentru o zi, varianta presale, te va costa 63,57 lei, iar un abonament presale este 158,93 lei.

Cazarea pentru acest festival nu mai este posibilă în Brezoi datorită ocupării locurilor vacante. Poţi opta pentru o cazare în staţiunea Căciulata, unde Vila Asio îţi oferă o cameră dublă cu vedere la parc cu doar 285 lei/persoană, pentru durata întregului festival. Localitatea Brezoi se afla la 13 km de Căciulata. 

 

Încheiem luna cu ARTmania Festival 2019, care are loc în perioada 26-27 iulie la Sibiu, în Piaţa Mare. Este o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock. Capetele de afiş pentru acest an sunt Dream Theater, Opeth și Alcest. Alături de aceşti artişti vor concerta şi Madrugada, Wardruna şi Myrkur. Preţul de acces la acest festival este de 250 lei

O cazare ieftină şi aproape de centru o găseşti la pensiunea Baroc Sibiu, unde o cameră dublă te va costa 125 lei/pers.

 

August 

Începem luna August cu un festival rock în Cetatea Râşnov, din Braşov. Festivalul Rockstadt are loc între 1-4 august, şi este unul dintre cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est. Printre trupele confirmate în acest an se numără Dimmu BorgirParadise Lost, Hypocrisy, Asphyx și Korpiklaani. Un abonament presale te va costa 300 lei, dar grăbeşte-te! Cu siguranţă acesta se va scumpi în lunile ce urmează. 

Locurile vacante din Râşnov s-au epuizat pentru această perioadă, dar poţi opta pentru o cazare în localitatea Vulcan, la pensiunea Ursu unde o cameră cvadruplă standard te va costa de la 224 lei/persoană

 

Untold este probabil cel mai aşteptat, şi cel mai popular festival din ţară în acest moment. Are loc la Cluj între 1-4 august, şi va aduce pe scenă interpreţi de renume mondial ai muzicii electronice. Nu au fost confirmate nume pentru acest an încă, dar cu siguranţă va urma un line-up foarte curând. Abonamentul de 4 zile cu acces general costa 109 euro deocamdată, dar grăbeşte-te! Preţul final va fi de 169 euro! Abonamentul VIP te va costa acum 269 euro, dar cu siguranţă va creşte în lunile ce urmează. 

Cazarea pe perioada festivalului va costa extrem de mult, de aceea, este recomandat să te cazezi aproape de oraş, deoarece o cazare la un hostel în Cluj pentru perioada 1-4 august a ajuns la 1300 lei/pers. Cea mai ieftină opţiune este cazarea în localitatea Turda, unde la Sunset Expanse ai cameră dublă cu preţuri începând de la 450 lei/pers pentru toată perioada festivalului. 

 

Alt eveniment care trebuie menţionat este Summer Well 2019, care are loc în perioada 10-11 august 2019, pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Lineup-ul pentru festival este următorul: The 1975, TenderPale WavesMaribou State, Black Honey, The National, şi mulţi alţii.  Preţul unui singur abonament achiziţionat este de 318 lei, iar la achiziţia în multiplu de 2, preţul este de 264 lei

Locurile vacante din localitate s-au terminat, dar mai ai ca varianta pensiunea Casa Vânătorească din Mogoşoaia. Pentru o cameră twin vei plăti 125 lei/persoană. Mogoşoaia se afla la 5 km de Buftea. 

 

Ultimul mare eveniment al lunii august îl constituie Festivalul George Enescu 2019, care are loc între 31 august-22 septembrie la Sala Palatului în Bucureşti. Pentru această ediție, organizatorii au ales că temă centrală „Lumea în armonie„. Directorul artistic al Festivalului Enescu este Vladimir Jurowski. În festival vor fi interpretate 32 de lucrări de George Enescu. În total, festivalul va cuprinde 84 de concerte și recitaluri numai în sălile de concert din București, cu un estimat de peste 2500 de artiști din cele mai diverse colțuri ale lumii, 50 de naționalități lucrând împreună.

Abonamentele pentru acest festival sunt de 4 feluri, şi diferă în funcţie de tipul de concert. Sunt concertele din Sala Mare a Palatului, Recitaluri şi Concerte, care sunt la Ateneul Roman, Concertele de la miezul nopţii şi Concertele din muzica secolului 21. Preţurile pornesc de la 200 lei, Categoria 2 la Abonament Tip D, până la 3080 lei , Categoria 1, Abonament Tip A. Biletele Individuale pornesc de la 30 lei, pentru Muzica secolului 21, până la 210 lei la Seria Mari Concerte ale Lumii

Pentru perioada festivalului, cea mai ieftină cameră de hotel din Bucureşti am găsit-o la hotel Top Central unde o cameră single Economy te va costa 2313 lei pentru perioada 31 august22 septembrie

Indiferent ce festival alegi, ce muzică îţi place şi dacă mergi sau nu cu prietenii, Wolfpick îţi urează distracţie plăcută! Anul 2019 promite momente de neuitat şi muzica de calitate. Tu la ce festival te gândeşti să mergi? Spune-ne şi nouă! Poate ne întâlnim acolo, cine ştie? Până data viitoare, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: oneelevenchicago.com

Sursă foto articol: zilesinopti.ro, infomusic.ro, iaBilet.ro, vinsieu.ro, eventim.ro, dinintunerec.com, feeder.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?