Răsfaţă-te cu o zi de neuitat la spa! Ai de unde alege!

Abia au trecut sărbătorile şi te deja te gândeşti cu nostalgie la clipele frumoase petrecute împreună cu cei dragi. Deja ţi-ai reluat programul zilnic obişnuit, dar ce ai spune de o evadare din rutină? Meriţi puţin răsfăţ! Şi unde te poţi răsfăţa mai bine decât la spa? Masaje, terapii, tratamente faciale… sună tare bine! Dacă şi tu vrei să scapi de tensiune şi să te umpli de energie pozitivă, nu ezită să îţi faci o programare! Dar să vedem ce oferte găsim la spa-urile din Bucureşti.

Belle Maison Spa

Este „o oază de relaxare urbană chiar în inima Bucureştiului”, aşa cum se autodescrie. În această perioadă te bucură cu diverse oferte, cum ar fi „Vis magic în doi”, o ofertă pentru cupluri care începe cu răsfăţul tălpilor printr-o baie caldă şi se termină cu 30 de minute de relaxare în jacuzzi savurând şampanie şi trufe de ciocolată. Nici nu se putea mai bine! 60 de minute petrecute astfel costă 350 lei pentru ambii parteneri. Şi mai ai şi opţiunea de „Răsfăţ călduros” unde beneficiezi de un masaj al scalpului ce te va face să uiţi de griji şi un masaj cu pietre calde sau masaj cu lumânări calde de la Yon Ka. Întreaga şedinţă durează 55 de minute şi costă 189 lei.

Acestea nu sunt toate ofertele lunii, insă te las pe tine să descoperi şi celelalte surprize, dar nu înainte de a-ţi spune că ai şi Happy Hour între orele 11:00-15:00, de luni până vineri, când beneficiezi de 20% discount la masajele Belle Maison.  Salonul se află în sectorul 2, iar dacă este aproape de tine, nu ezită să îți faci o programare!

Club Spa Militari Residence

Dacă ești din sectorul 6, veste bună! Poți ajunge la acest spa care oferă o gamă variată de activităţi şi servicii, de la fitness, până la piscină şi relaxare. Pachetul Silver te va costa 60 lei pentru o lună, respectiv 180 lei pentru 3 luni, şi include acces la piscină, jacuzzi, saună uscată/umedă şi salină. Locatarii Militari Residence beneficiază de o reducere de 50% în baza unui act doveditor.  

Sandal Spa

Aici găsești oferte de nerefuzat, cum ar fi tratamentul cu oxigen hiperbaric, care are rezultate foarte bune în încetinirea procesului de îmbătrânire. Acesta costă 140 lei pentru o sedință individuală, dar ai și o promoție la pachetul 4+1 gratis, care costă 560 lei. Mai sunt multe alte oferte pe care te invit să le descoperi.

Ai și oferte Happy Hour  între orele 9.00- 15.00, de luni până vineri, când poți beneficia de diverse pachete, ca de exemplu, pachetul de 10 ședințe de masaj anticelulitic/relaxare/terapeutic/reflexogen, care costă 290 lei. Îl găsești foarte ușor pe Bulevardul Unirii, sector 4.  

Balinesse Spa

Este un salon care îţi oferă un masaj realizat de terapeute din Bali şi tratamente corporale. Un masaj tailandez costă 170 lei, pentru 60 de minute. Tot la masaje ai şi abonamente, cum ar fi cel mixt, cu 5 şedinţe, care acum costă 700 lei, în loc de 850 lei. Pe lângă acesta, îţi mai oferă şi abonament pentru masaj facial, masaj anticelulitic, abonament corporate cu 20 de şedinţe, şi multe altele. În concluzie, nu ar strica să încerci ceva nou dacă nu ai mai trecut pe aici niciodată. Dacă locuieşti în sectorul 5, este cu atât mai bine, pentru că îl ai aproape de tine.

Eden Spa

În sectorul 1 ai acest spa excelent care îţi oferă abonamente la masaje şi tratamente mult dorite. De exemplu, un pachet Princess Spa Party, costă 165 lei, după reducerea de la 220 lei, iar Women Celebration Spa Party are preţul de 110 lei, în loc de 160 lei. Şi, aşa cum ţi-ai dat seama până acum, nu sunt singurele pachete tentante pe care le oferă. Ca să fie şi mai cool, ai posibilitatea de a oferi şi carduri cadou, cum ar fi cardul Your Zen Winter care costă 198 lei, după reducerea de 40% de la 330 lei. Angel Rose 

În sectorul 3 ai parte de promoţii la salonul Angel Roşe, cel de la Dristor. Pe lângă multele tratamente, poţi beneficia şi de masaje de relaxare. Iar la capitolul pachete promoţionale, nu stă rău deloc. Pachetul Mini Red Rose vine la preţul de 360 lei, iar tu economiseşti 160 lei, şi constă din 5 şedinţe de masaj anticelulitic, 5 şedinţe Parafango în tunel cu infraroşii, bonus: un masaj anticelulitic cu bambus. La achiziţionarea unui abonament/pachet de tratamente corporale/faciale, primeşti o şedinţă gratuită. Merită să încerci!

Noi am găsit pentru tine ofertele, iar ție îți mai rămâne doar să te relaxezi și să uiți de griji. Lasă mâinile experților să te detensioneze! Shop. Share. Repeat.   

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: maisonspa.ro, clubspamilitari.ro, sandalspa.ro, balinessespa.ro, edenspa.ro, angelrose.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?