6 produse care nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngtijire a părului

Părul tău trece printr-o mulţime de schimbări. Fie că vorbim despre coafare şi vopsire, fie că vorbim despre condiţiile de mediu sau chiar despre schimbările ce se produc în organismul tău, podoabă capilară are mult de suferit. Dacă părul tău este pretențios și încă mai cauţi produsele potrivite, te ajutăm noi cu niște recomandări de care părul tău poate va fi încântat.

Sigur ai găsit deja şamponul potrivit pentru tine, de aceea nu voi spune cât este de important să fii mulţumită de acesta şi nici nu îl voi include în lista cu sugestii. Însă, pentru că specialiştii recomandă produsele profesionale, nu ar strica să încerci, dacă nu ai făcut-o deja, şamponul Londa pentru curăţare în profunzime. Costă 59 lei şi vine într-o cantitate destul de mare, de 1000 ml.

Cum lucrurile sunt mereu mai complicate decât par, nu ne putem îngriji părul doar cu șampon, de aceea ți-am pregătit o scurtă listă cu produse esențiale pentru părul tău.

  1.Balsamul pentru păr

Nu trebuie să existe nicio spălare fără balsam! Acesta este la fel de important ca şamponul. Balsamul Londa pentru reparare promite să hrănească şi să îngrijească părul degradat. Costă 31 lei, şi vine în flacon de 250 ml.

Părul degradat poate fi menţinut un timp dacă utilizezi produse de calitate şi dacă îi acorzi o îngrijire specială. Însă, din păcate, pentru părul extrem de deteriorat singura soluție este să mergi la tuns, conform specialiştilor. De aceea trebuie să îi acorzi o foarte mare atenţie încă din momentul în care observi că acesta şi-a pierdut strălucirea şi că a devenit fragil, casant. Părul tău se degradează din cauza unor procedee chimice la care îl supui. Astfel, este recomandat să îţi decolorezi sau să îţi vopseşti părul cu grijă, iar apoi să îi acorzi o atenţie sporită.

 

  2. Masca de păr

Este ideală, mai ales pentru un păr degradat. Aşa cum am spus mai sus, trebuie să ai mare grijă de părul deteriorat. De aceea o mască precum masca hidratanta de la Wella este perfectă pentru un păr deshidratat, fără vlagă. O găseşti şi la un preţ excelent, de numai 48 lei, având parte de o reducere de 42% de la 84 lei. Se recomandă ca pentru un păr foarte degradat, aceasta să fie lăsată să acţioneze cel puţin 20 de minute.

  3. Ulei hrănitor

Nu trebuie să te fereşti de uleiul pentru păr nici dacă ai părul gras. De fapt, este vorba numai despre scalp care produce sebum în exces, dând părului aspectul acela neîngrijit pe care îl cunoaștem cu toții foarte bine. Aşadar, uleiul de păr, precum cel de la Wella, este perfect pentru netezire, iar aplicat în cantitate mică pe lungimea firului, acesta conferă strălucire, fără a încărca părul. Te ajută foarte mult la coafare, pentru că reușește să „cumințească” firele rebele. Îl poţi avea la preţul de 26 lei, într-o cantitate de 30 ml.

  4. Vitaminele

Un păr sănătos este un păr frumos! Pentru ca acesta să crească frumos şi puternic, are nevoie şi de vitamine. De aceea, este foarte important să te hrăneşti corespunzător. Dacă, însă, consideri că ai nevoie de un ajutor suplimentar, poţi apela la un complex de vitamine esenţiale pentru păr, cum este acesta, care conţine mai mult de 27 de ingrediente benefice pentru păr, piele, ten şi unghii. Costă 115 lei, având şi o reducere de la 145 lei.

Ideal este să ai o dietă cât mai echilibrată, să te asiguri că ai un aport suficient de nutrienţi, vitamine şi minerale. Pentru păr sunt esenţiale vitaminele A, D şi C, precum şi biotina (sau vitamina B7). Acestea ajuta la mentinrea sănătăţii scalpului şi la prevenirea căderii părului, dar nu numai.

  5. Şamponul uscat

Acesta este produsul care chiar nu ar trebui să îți lipsească. De câte ori nu ai fost în situaţia în care nu ai avut timp să te speli pe cap sau părul tău nu arăta tocmai fresh, dar trebuia totuşi să ieşi din casă? În astfel de momente, şamponul uscat este mai mult decât util. Acesta are rolul de a absorbi excesul de sebum, de a oferi volum şi strălucire părului. Poţi opta pentru cel de la Wella Professional, pe care îl găseşti la preţul de 29 lei. Sau mai este cel de la Batiste care este foarte bun şi se găseşte la un preţ excelent, de numai 15 lei, după o reducere de la 29 lei.

Ai grijă, însă, ca acesta să nu devină o obișnuință! Un  mare dezavantaj al șamponului uscat este acela că încarcă părul chiar la rădăcină, blocând glandele sebacee. Cel mai bine este să îți speli părul după ce ai utilizat acest șampon.

  6. Spray pentru protecţie termică

Cel de la Londa Professional este ideal, pentru că, pe lângă faptul că protejează termic, nu încarcă firul de păr şi oferă şi un plus de volum. Îl găseşti cu preţul de 32,13 lei, având 150 ml. Dacă ştii că foloseşti des uscătorul de păr, acest spray este un „must-have”, pentru că, după cum bine știi, părul tău are mult de suferit atunci când îl usuci în acest mod. Părul tău merită să îi acorzi timp şi atenţie, pentru că aspectul acestuia este foarte important. Dacă este sănătos şi îngrijit, cu siguranţă este şi frumos! Dacă deja ai găsit produsele ideale pentru părul tău, completează şi tu lista noastră, iar dacă nu ai astfel de produse, este timpul să faci un upgrade, aşa că Shop. Share. Repeat.     

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: haircare.ro, esteto.ro, profihairshop.ro, gradinasanatatii.ro, vivantis.ro, vitaplus.ro, procosmetic.ro          

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?