Trotineta electrică este vehiculul momentului

 

O trotinetă electrică este ideală și atunci când vrei să te deplasezi în oraș, fară a depinde de mijloacele de transport în comun aglomerate sau fără să pierzi timp în traficul cotidian, care parcă este din ce în ce mai aglomerat.

O trotinetă electrică este chiar mai practică decât cea mai compactă bicicletă electrică și este și mai accesibilă. Iar dacă mobilitatea nu este neapărat principalul argument pentru tine, latura fun ar trebui să te convingă, o poți lua în parc sau în orice excursie pentru a îți petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

 

Reduceri pentru articolul trotinetă electrică

 

  1. Trotineta electrica Razor E300, pentru adulti, Viteza 24 Km/h, Motor 250 W (Gri)

Această trotinetă are un preț foarte bun, o viteză maximă de 24 km/h și o autonomie de 40 de minute. Deci ajungi la muncă, încarci, ajungi acasă, încarci, ajungi la muncă și tot așa, iar dacă rămâi fără baterie, faci un pic de mișcare sau cobori la metrou. Nimic mai fun și mai simplu.

Trotinetă electrică

Trotinetă electrică

 

  1. Trotineta electrica Freewheel Rider T1, Autonomie 25 Km, Viteza 20 Km/h (Negru)

Aceasta are ingredientele de a fi alegerea Wolfpick. Dacă vrei, are toate avantajele ca să o considerăm cea mai buna ofertă în raportul calitate-preț. Dar… mereu există un dar, am găsit reduceri și mai mari, așa că înainte să te grăbești să cumperi, mai avem câteva oferte pentru tine.

Trotinetă electrică

Trotinetă electrică

 

  1. Trotineta electrica Eva TT-01, Viteza 25 Km/h, Autonomie 30 Km, Motor 250 W, Frana electronica si pe disc, Far led (Negru)

Ce zici de Eva TT-01? Această trotinetă are eABS regenerativ (adică îți încarci bateria atunci când frânezi), iar telefonul tau se poate transforma, printr-o aplicație, într-un adevărat tablou de bord.

Trotinetă electrică

Trotinetă electrică

 

  1. Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h, versiunea europeana (+ 2 anvelope + 2 camere) (Negru)

Trotineta Xiaomi M365 are o rezistență la apă cu grad de protecție IP54 și a fost proiecată pentru comfort la rulare și siguranță. Merită foarte serios să iei în considerare acest model, Xiaomi fiind foarte apreciat de către pasionații de trotinete electrice

Trotinetă electrică

Trotinetă electrică

 

  1. Trotineta electrica pliabila Windgoo M11, Viteza 24 Km/h, Autonomie 22 – 25 Km, Motor 250 W, Frana electronica si pe disc, Far led (Negru)

Și trecem acum la una dintre cele mai mari reduceri din mediul online pentru trotinete electrice! Vorbim de o reducere de 42% și de un preț final de 1.499 lei, față de 2.599 lei. Rigiditatea lui și rezistența fac din Windgoo un competitor foarte serios, iar dacă punem în balanță și reducerea, această trotinetă electrică reprezintă oferta momentului.

Trotinetă electrică

Trotinetă electrică

 

Sper că îți plac aceste oferte și că ai să alegi o trotinetă electrică pe gustul tău. Ne auzim curând, Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Surse foto: evomag.ro

Sursă imagine reprezentativă: blog.lyft.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?