Fă-ţi iarna mai frumoasă cu aceste reduceri la paltoane chic!

Pe lângă faptul că sunt călduroase, paltoanele sunt extrem de frumoase. Ai o gamă variată de modele şi culori din care să alegi, iar preţurile sunt şi ele cât se poate de variate. De aceea am găsit pentru tine modelele cu cele mai bune preţuri.

Cu un buget foarte redus, de numai 96,00 lei, poţi avea un palton cu adevărat deosebit, cum este acesta. Preţul iniţial era 230,00 lei, deci beneficiezi de o reducere atrăgătoare. Cu acelaşi preţ, de 96,00 lei, redus de la 240,00 lei, poţi avea acest palton chic.

Acest palton cu adaos de lână îţi poate ţine de cald în această iarnă. Preţul lui este de 159,99 lei, după o reducere de la 349,99 lei. La preţul de 219,90 lei, redus de la 319,90 lei, găseşti paltonul Rambla de la Vero Moda, cu un design interesant şi confecţionat dintr-un material neted.

Şi acest palton Answear are parte de o reducere de la preţul de 369,90 lei, la 259,90 lei. Este un model cu căptuşeală care se încheie cu ajutorul clemelor. Paltonul Vila este perfect pentru o iarnă friguroasă. Preţul acestuia este de 359,90 lei, având o reducere de la 449,90 lei.

Acest model superb de palton în culoare bleumarin, din lână, se găseşte la preţul de 430,00 lei, cu 40% mai puţin faţă de 720,00 lei. Pardesiul Muza este foarte simplu, dar extrem de elegant. Preţul acestuia este redus cu 40% de la 599,00 lei, la 359,40 lei.

Nu lăsa frigul să te lipsească de stil. Paltoanele sunt perfecte atât pentru a te încălzi, cât şi pentru a îţi oferi eleganță. Profită de oferte şi Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: vezuvio.ro, answear.ro, emag.ro

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?