Personalizează-ţi accesoriile preferate după bunul plac! Wolfpick are pentru tine soluţii ingenioase!

Oricine îşi doreşte un accesoriu cât mai apropiat de personalitatea sa. Fie că este vorba de o brăţară care să aibă numele tău gravat, fie că este vorba de un pandantiv cu un simbol care înseamnă ceva pentru tine, personalizarea unui articol scoate în evidenţă caracterul unei persoane, dar şi dorinţa de afirmare.

Wolfpick doreşte să te ajute în alegerea accesoriilor potrivite ţie, dar şi modul în care doreşti să le personalizezi.

Brăţara poate fi subtilă sau extravagantă, dar cu puţin ajutor poate deveni un obiect intim şi cu foarte mare valoare sentimentală. O brăţară de argint precum aceasta are un design simplu, dar este perfectă pentru a grava pe plăcuţa de argint un nume, un mesaj sau un mic desen reprezentativ. Preţul de 64,00 lei o face cu atât mai accesibilă, şi este şi redusă de la 80,00 lei.

Poţi să îţi construieşti modelul de brăţara dorit pe argintărie.ro cu argint gravat. Fie că doreşti să gravezi numele unei persoane dragi sau doreşti un model mai complicat, aici este locul potrivit!

Orice femeie ştie că fără o pereche de cercei nu se simte completă. O pereche precum aceasta îţi permite să selectezi textul pe care doreşti să îl gravezi, mărimea fontului, un simbol la alegere, dar şi locul unde doreşti să fie amplasate pe bijuterie. O astfel de pereche te va costa 70 lei, şi ca să ai parte de motivaţia necesară, au parte de o reducere de la 80 lei.

Acelaşi lucru îl poţi face şi pe chicbijoux.ro, unde o pereche de cercei Fetiţă şi Băiat poate fi gravată cu numele său iniţială unui băiat sau a unei fete. Prețul lor este de 99,00 lei, iar dacă doreşti, poţi placa argintul cu aur galben sau aur roz pentru o taxă suplimentară de 20,00 lei.

De ce să nu completezi ţinuta cu un colier cu pandantiv? Sună bine! Dar un colier personalizat pe gusturile tale? Alege-ţi simbolul preferat şi creează colierul mult dorit aici cu doar 69,90 lei! Materialul folosit este argintul 925, dar poţi schimba materialul de bază cu ceva mai simplu, şi poţi adăuga text atât pe faţă, cât şi pe verso.

Pentru lănţişoare cu nume din argint, sefinni.ro are soluţia! Vrei să faci un cadou unic unei persoane dragi? De ce să nu alegi un colier din argint cu nume? Poţi alege şi alt model care este pe placul tău! Preţurile încep de la 90 lei pentru orice colier personalizat.

Inelele au reprezentat mereu un simbol de uniune, loialitate şi puritate. Alege un set de inele de argint care pot fi şi personalizate după bunul plac! Poţi grava orice mesaj, simbol, dată său nume doreşti, în limita spaţiului disponibil. Un astfel de set te va costa 170 lei.

Şi o brăţară de ceas poate fi gravată! Aceasta are o textură mată, este din oţel inoxidabil şi este redusă de la 105 lei la 65 lei. Mărimea este ajustabila prin scoaterea zalelor, iar suprafaţa ce poate fi gravată este spaţioasă.

Lovebird.ro îţi permite să alegi dintr-o gamă largă de bijuterii, toate concepute pentru a fi gravate sau personalizate după bunul gust. Gravarea este absolut gratis pentru toate bijuteriile! Dă-i frâu liber imaginaţiei tale şi creează modele unice!

Fie că doreşti să faci un cadou frumos, sau vrei să ai în colecţia de bijuterii o piesă creată de tine, atelierele de gravură te aşteaptă pentru a da viaţă accesoriului mult visat, așa că nu îți rămâne decât să Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: wallpaperflare.com

Sursă foto articol: bespecial.ro, cadou-din-suflet.ro, chicbijoux.ro, argintărie.ro, familiarty.ro, watchzone.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?