Haine de la wolfpick

Hai să fim puțin sinceri: sunt multe zilele în care deschizi dulapul și deși în el sunt multe haine, tu te tot gândești „N-am cu ce să mă îmbrac”. Nu-ți face griji, toți trecem prin asta, dar în episodul ? WolfShow de astăzi ți-am pregătit 5 sfaturi pentru a-ți face ținute care arată mai bine și costa chiar mai puțin.

Vizionare plăcută:


Iar sfaturile, foarte simple, de altfel, sunt următoarele:

1 Fă-ți o slecție de fotografii cu ținute care crezi că ți s-ar potrivi.

Cele mai bune locuri în care poți face asta sunt Pinterest și Instagram, iar numărul de fotografii pe care le vei găsi acolo este pur și simplu impresionant. Pe măsură ce te vei uita la ele, vei începe să-ți clarifici exact ce piese vestimentare îți plac și care sunt combinațiile în care arată cel mai bine. Astfel, când vei merge la cumpărături, vei știi exact ce cauți.

 

2 Cumpără-ți predominant haine în culori neutre

Hainele în culori neutre sunt ușor de asortat între ele și se integrează foarte ușor în orice ținută. Sigur, nu spun că așa ar trebui să-ți cumperi toate hainele, însă acestea ar trebui să fie la baza vestimentației tale.

 

3 Nu aloca mai mult de 25% din bugetul tău hainelor în trend

Problema cu hianele în trend este că ele sunt interesante cât timp există trendul, apoi sunt mari șansele să nu le mai porți. În plus, lucrurile în trend au tendința să fie și mai scumpe, așa că nu numai că au o viață mai scurtă, dar costă și mai mult.

 

4 Asigură-te că obiectele vestimentare pe care le cumperi pot fi integrate în 2 sau mai multe ținute

Pentru eficiență financiară și pentru a evita diminețile cu „N-am cu ce să mă îmbrac astăzi”, hainele tale trebuie să se poată combina ușor între ele, astfel, dacă te asiguri că fiecare nou obiect vestimentar cumpărat poate fi integrat în măcar 2 ținute, ai rezolvat problema.

 

5 Găsește o temă și o paletă de culori pentru stilul tău vestimentar

Daca ai rezolvat si asta, ai certitudinea ca la cumparaturi nu vei da bani pe haine care nu se asorteaza cu nimic din ce ai deja. In mod sigur este important sa experimentezi cu tinutele tale, asa ca nu toate hainele trebuie sa corespunda temei, dar in cea mai mare parte a timpului, ar fi bine sa iti respecti paleta de culori.

 

La această scurtă listă de sfaturi ar mai fi încă multe de adăugat, iar dacă ai vreo idee, ne-o poți împărtăși în secțiunea de comentarii. Așa îi vei ajuta și pe ceilalți membri ai comunității Wolfpick să-și alcătuiască ținute mai reușite și să economisească bani.

 

Până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?