Fiecare gamer a auzit de console…de la vechile Nintendo la performantele Play Station şi Xbox, care domină piaţa considerabil. PC-ul uneori e lăsat la o parte şi locul tastaturii şi a mouse-ului e luat de controller, care şi aşa se descurcă greu să ţină în frâu gamerul cu poftă de scor sau măcel.

Războiul dintre PlayStation şi Xbox e cunoscut şi nu am de gând să povestesc luptele de marketing dintre cei doi giganţi. Xbox, deşi pare o alternativă, este de fapt o cutie a pandorei gata să fie explorată, odată ce a fost deschisă.

Xbox One S, este o varianta de Xbox lansată de Microsoft pe piaţă la jumatatea anului 2016, si, deşi incomparabil mai micuţ şi puţin mai slab decât fratele său mai mare, Xbox One X, este mai ieftin şi oferă cam aceeaşi putere, doar că într-o cutiuţă mai compactă şi mai arătoasă.

Capabilă să ruleze orice aplicaţie aproape pe 4k şi capabil să se ia la trântă cu unul din coloşii grafici ai momentului pe PC, Nvidia GTX 1070, cu 1Tb ca şi capacitate de stocare,  plus o librărie cu aproape 1500 de jocuri, este aproape prea frumos să fie adevărat.

Însă, adevăratul său atuu este preţul. Xbox One S nu este construit să fie cel mai bun, este construit să fie foarte bun la un preţ foarte bun, pentru că orice gamer să îşi permită să ruleze un Witcher 3 fără să bage 2000 ron într-o placă video de ultima generaţie, în RAM şi…răcire dacă tot vine vara.

Aşadar, am găsit Xbox One S în oferta Altex la doar… 1149 ron…mi se pare dubios de bună ofertă şi sincer…e foarte tentantă.

Consola vine alături de jocul Sea of Thieves, în varianta albă, de 1Tb.

Gaming plăcut, atât pot să vă urez!

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa: https://www.pexels.com/

Sursa foto articol : https://icdn5.digitaltrends.com/image/xbox-one-s-review-9-510×0.jpg?ver=1

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?