Zâmbetul tău este precum o carte de vizită. Spune totul despre tine. Cine nu şi-a dorit vreodată să impresioneze prin aspectul îngrijit şi plin de încredere? Vrem cu toţii să avem dintii precum un şirag de perle albe şi preţioase şi suntem dispuşi să facem orice să ajungem la aspectul dorit.

Dar cum putem obţine acest zâmbet de invidiat? Cu periajul zilnic menţinem sănătatea cavităţii orale, cu vizitele la stomatolog aflăm starea generală a danturii noastre şi cu apa de gură şi aţa dentară, asigurăm o curăţare în profunzime, deci retuşurile finale. Dar dinţii de un alb strălucitor nu îi putem obţine atât de simplu.

Un tratament de albire profesională costa timp şi bani. Dacă am avea posibilitatea să facem tratamentul acasă, ar fi minunat! Ei bine, avem posibilitatea!

Firma Crest vine în ajutorul tău şi îţi oferă cele mai rapide şi accesibile soluţii. Luna aceasta, am aflat că sunt reduceri la produsele Crest. Acestea sunt produsele de înălbire profesională, gama de paste de dinţi şi benzi pentru albire.

Pentru cine este deja familiarizat cu benzile pentru albire dentară sau pentru cine vrea să încerce pentru prima dată acest tip de produs, este o oportunitate. De exemplu, o reducere avantajoasă este la acest pachet de benzi.

crest-whitestrips-3d-glamorous-white

Avantajul benzii de albire dentară este acela că poţi face orice în timp ce aştepţi ca aceasta să îşi facă efectul. Poţi face duş, te poţi aranja etc. Nu este greu de suportat, poți bea şi apă în timp ce o porți. Se aplică o dată pe zi, câte 30 minute, timp de 14 zile.

Însă, cine nu doreşte tratament cu benzi, poate folosi liniştit o pastă de dinţi cu efect de albire. Aceasta vine şi cu avantajele asigurării unei sănătăţi orale, asigurând remineralizarea dinţilor şi o respiraţie proaspătă. Pastei de dinţi îi puteţi adăuga o apă de gură cu efect răcoritor.

Acestea fiind spuse, îți recomand să încerci aceste produse de înfrumuseţare a danturii şi să zâmbești cât mai mult!

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : http://www.seekwallpaper.com/seekpics/big/30/302367_dental-wallpaper.jpg

Sursa foto articol : https://www.albirea-dintilor.com/wp-content/uploads/2017/03/crest-whitestrips-3d-glamorous-white.jpg

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?