Wolfpick îţi propune cele mai cool idei pentru cadoul de Moş Nicolae!

Timpul a trecut mai repede decât ne aşteptam, aşa că iată-ne acum în faţa unei mari dileme: cadoul ideal! De data aceasta, ne-am gândit să venim în ajutorul doamnelor şi domnişoarelor cu idei pentru alegerea cadoului perfect pentru un bărbat.

Ca să îţi fie şi mai uşor, am clasificat cadourile în funcţie de preţul lor. Astfel, vei avea sugestii pentru cadouri de până la 150 lei, până la 300 lei, crescând apoi până la suma de 500 lei.

La categoria „cadouri cu preţ mai mic de 150 lei” intră clasicul parfum. Ştim că acesta este destul de costisitor, dar am găsit parfumul Hugo Boss Boss The Scent- EDT la preţul de 145 lei, având şi o mică reducere de la 153 lei. Pentru un domn elegant, se potriveşte de minune acest set format din butoni, cravată şi batistă. Modelul este unul casual, dar şi sofisticat în acelaşi timp. Îl poţi cumpăra la preţul de 99,00 lei.

Trecând la următorul nivel, unde limita de buget creşte la 300 lei, menţionăm Smartwatch-ul Aipker F6 cu preţul de 259 lei. Acesta are parte şi de o reducere de la 357 lei şi combină funcţiile sportive în aer liber cu funcţiile de sănătate. Pentru că niciun bărbat nu vrea să fie neîngrijit, aparatul hibrid de bărbierit şi tuns barba Philips OneBladePro vine la fix. Aparatul poate să tundă, să contureze şi să bărbierească părul de orice lungime. Are preţul de 282,99 lei, cu o reducere de la 335,00 lei.

Ajungem şi la limita de 500 lei cu un set clasic care este format dintr-un ceas cu design minimalist Ungaro şi o agendă high class Hugo Boss. Îl poţi achiziţiona la preţul de 400 lei, fiind redus de la 650 lei. Sau îi poţi oferi acest aparat foto digital Sony Cyber- Shot pentru a-i da ocazia să imortalizeze momente de neuitat. Preţul acestuia este de 329,99 lei, după o reducere semnificativă de la 499,99 lei.

Te-au ajutat propunerile noastre? Spune-ne şi tu care este cadoul ideal în opinia ta şi dacă acesta se regăseşte pe lista noastră. Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: lepapion.ro, usmart.ro, borealy.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?