Carte-de-vacanta

În miez de vară, când suntem în plin sezon de concedii și zile de lenevit la plajă, pentru că știm că îți place să citești, ne-am gândit să te inspirăm cu o colecție de cărți pe care e musai să le ai în vedere vara asta și pe care să le strecori în geanta de plajă.

Începem cu Agnes Martin Lugand, care a făcut furori cu cartea ” Oamenii fericiți citesc și beau cafea’’, pe care o recomandăm și noi astăzi. Scriitoarea are un stil foarte lejer, cartea se citește foarte ușor, iar modalitatea în care este scrisă te face să nu o lași din până până nu o termini. Îți garantăm faptul că povestea de dragoste o să te emoționeze până la lacrimi și o să te transpună în lumea personajelor principale.

Carte Oamenii fericti citesc si beau cafea

Și dacă tot vorbim despre această autoare, îți recomandăm să citești și continuarea cărții de mai sus, respectiv „Viața e ușoară, nu-ți face griji’’, în care viața personajelor principale ia o întorsătură neașteptată și învață să-și asculte instinctele, să lupte pentru fericire și împăcare de sine.

Carte viata e usoara

Cărțile autoarei pot fi comandate pe : www.elefant.ro , www.libris.ro , www.carturesti.ro

Am selectat pentru tine și Colleen Hoover, ‘’Ugly love’’ și este un must să pui această carte pe lista de #mustread. Este cartea care a făcut furori în toată lumea, fulgerătoare și emoționantă, dramatică și strălucitoare. Pe scurt, cartea este o întreagă poveste despre fața urâtă a iubirii, din perspectiva unui personaj transformat de sentimente și trăiri, dar și despre fața frumoasă a iubirii, pornirea de a iubi necondiționat și de a dărui din tot sufletul. Ceea ce captivează în această carte este modalitatea de expunere a poveștii, din punctul de vedere a două personaje, fiecare cu perspectiva lui, cu modalitatea lui de a vedea lucrurile.

carte ugly love

Ia-ți timp și apucă-te de citit … vei avea 347 de pagini de emoții și trăiri intense.

Dacă ai văzut „Me before you’’, vei ști exact despre ce vorbim. Dacă nu l-ai văzut, îți recomandăm să îl vezi neapărat. Filmul este ecranizarea primei cărți „Înainte să te cunosc’’ și îți propunem să nu ratezi trilogia scrisă de Jojo Moyes. În prima carte a trilogiei, facem cunoștință cu povestea clasică, romantică, a personajelor aparent fără puncte comune. În esență însă, autoarea ne arată faptul că dragostea poate fi dureroasă și iubirea necondiționată înseamnă renunțare la sine, pentru binele celuilalt. Este o lecție despre fața dulce-amară a iubirii.

carte inainte sa te cunosc

„După ce te-am pierdut’’ este a doua carte din această trilogie și îți garantăm că vei vrea să urmărești povestea și să trăiești o dată cu personajul principal, să vezi cum a evoluat din momentul în care dragostea i-a marcat viața și ce decizii a luat, bazate pe promisiunea de a trăi.

carte dupa ce te-am pierdut

„Eu și totuși altă’’ încheie trilogia și este cartea despre care se spune că întruchipează finalul perfect. Acțiunea se învârte tot în jurul Louisei Clark, personajul magnific al acestei serii, iar autoarea reușește să transforme această carte într-o poveste emoționantă. Povestea acestei părți încheie firul epic al trilogiei într-o manieră amuzantă, dinamică și optimistă.

carte eu si totusi alta

Am ales să recomandăm aceste cărți pentru capacitățile celor două autoare de a povesti de o manieră care să te transpună în filmul cărților, să trăiești fiecare experiență, o dată cu personajele și să le poți analiza trăirile intense, tulburătoare sau emoționante.

Cărțile autoarei pot fi comandate pe : www.elefant.ro , www.libris.ro , www.carturesti.ro

Dacă vrei să ne împărtășești și alte cărți, scrie-ne în secțiunea de comentarii.

Iar până data viitoare, nu uita: Shop.Share.Repeat.

PS: În momentul de față se desfășoară zilele elefant.ro, ceea ce însemna reduceri mari, mari, de până la 90% la un număr impresionant de articole. Trebuie să te uiți, pentru că sigur vei găsi ceva să-ți placă.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?