Aceste oferte la echipamente de fitness şi abonamente la sală te vor pune în mişcare!

De Sărbători vrei să ai parte de linişte, căldura şi o masă îmbelşugată alături de cei dragi. Nu există sărbătoare fără o masă plină de bunătăţi de toate felurile. Desigur, kilogramele în plus nu întârzie să apară, şi dacă vrei să fii în formă, ai nevoie de ceva mişcare.

Poţi alege să îţi faci un abonament la sală sau să cumperi echipamentul necesar, pentru a te apuca de fitness la orice oră doreşti. Nu este uşor să găseşti un abonament care să te avantajeze pe toate planurile, şi nici echipament ieftin.

De aceea, wolfpick are pentru tine soluţii la ambele capitole. La sala de fitness ai tot echipamentul necesar, singurele minusuri fiind costurile, distanţa parcursă şi faptul că nu poţi începe o sesiune de fitness când doreşti. Am pregătit pentru tine o serie de oferte care cu siguranţă te vor interesa.

Sangym are oferte de abonament pentru elevi/studenţi, abonamente master şi VIP. Un abonament pentru elevi/studenţi pe 3 luni este redus de la 260 lei la 240 lei, un abonament master pe 6 luni este redus de la 600 lei la 500 lei şi un abonament VIP pe un an de zile este redus de la 1050 lei la 900 lei.

fit 77

Stayfit Gym are o ofertă specială pentru tine! Alege centrul preferat, trece-te pe listă, apoi vei fi contactat pentru ofertă specială din luna decembrie: 3 luni de abonament + 1 lună gratis.

La Viva Sport Club ai promoţii peste promoţii! Un abonament Viva Fit Full-Time de 180 de zile este redus de la 870 lei la 750 lei, un abonament Viva Gym de 30 de zile este redus de la 240 lei la 190 lei, şi un abonament Full Acces de 90 de zile este redus de la 1050 lei la 840 lei.

Alex Gym are pentru tine următoarele promoţii: abonament fitness “Elevi” până în ora 17.00 te costă 50 Ron (cu carnetul ), abonament fitness ora 17.00 + 2 Şedinţe Sauna te costă 55 Ron, abonament fitness nelimitat + 8 Şedinţe Sauna te costă 90 Ron, şi aerobic nelimitat + 8 Şedinţe Sauna te costă 99 Ron.

În cazul în care vrei să ai parte de exerciţiile dorite în confortul casei tale, soluţii se găsesc mereu! Ab Generator Fittronic este ideal pentru exerciţii acasă, putând cu numai 5 minute pe zi să obţii rezultate considerabile. A fost redus de la 579,00 lei la doar 199,00 lei.

O bicicletă de fitness este o modalitate simplă şi eficientă de a arde caloriile. Fitness Konfort Sportmann este destinată utilizării casnice, are dimensiune compactă, cadru stabil, șa confortabilă şi ajustabila, şi un calculator multifuncţional. Te costă doar 269,00 lei, după ce a beneficiat de o reducere de la 399,00 lei.

Dacă vrei să treci la nivelul următor, atunci banda de alergat electrică Energy Fit are pe lângă funcţiile uzuale (puls, viteza, timp, distanţă, calorii) un player muzical cu boxe, un sistem de amortizare a şocului la alergare, şi mai este şi pliabil! Dacă eşti interesat, te costă 999,00 lei, redus de la 1,899,00 lei.

Un stepper poate fi de mare ajutor în orice sesiune de fitness! Evomag.ro îţi oferă stepper-ul FitTronic cu corzi, care te ajută să execuţi mişcări twist, dar şi mişcare combinată sus-jos şi către lateral. Are şi corzi pentru a putea lucra muşchii mâinilor! Preţul de 169,00 lei te va interesa, mai ales că a fost redus de la 339,00 lei

Pentru o sesiune de fitness completă, o să ai nevoie de acest set de fitness Bruce Lee care include o bară fitness, un set de mânere pentru flotări şi un accesoriu pentru abdomene. Bara fitness este reglabilă şi se ajustează 62-92 cm în funcţie de tocul uşii, capacele laterale au protecţie din cauciuc, setul de push-up bars au mânere din spumă, iar accesoriul pentru abdomene este soluţia ideală pentru formarea muşchilor abdominali. Acest accesoriu se prinde sub uşă şi se fixează cu ajutorului șurubului ataşat. Poţi găsi acest set la preţul de 141,00 lei, redus de la 179.00 lei.

Pentru forţă, un set format din halteră şi gantere precum acesta de la FitTronic este perfect! Setul de 50 kg este perfect pentru orice antrenament. Cu ajutorul lui, puteţi avea parte de aceleaşi exerciţii pentru forţă şi masă musculară ca la sală! Are parte de o reducere de la 899,00 lei la 399,00 lei.

Şi, bineînţeles, pentru că ai nevoie şi de o saltea de fitness, poţi găsi una extrem de ieftină la Decathlon cu doar 12,90 lei. Aceasta asigură confortul optim datorită dimensiunilor și grosimii sale. 

Rămâi în formă şi antrenează-te după bunul plac! Un stil de viaţă activ şi sănătos reprezintă cheia succesului pentru a avea un corp frumos, antrenat şi plin de vitalitate, așa că  Shop. Share. Repeat. și spor la antrenament!

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: sangym-bucuresti.ro, stayfit.ro, vivasportclub.ro, alexgym.ro, expertfitness.ro, sport-mag.ro, sportpartner.ro, evomag.ro, sportaddict.ro, decathlon.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?