Vrei bijuterii noi? Iata ce magazine iti ofera cele mai bune oferte!

Când vine vorba de bijuterii, ne lăsăm orbite de strălucirea lor, dar pierdem din vedere, de multe ori, calitatea acestora în raport cu preţul la care sunt oferite. De aceea, wolfpick îţi recomandă 5 magazine unde poţi găsi bijuterii superbe şi de calitate la preţuri accesibile. Citeşte în continuare şi află despre ce este vorba.

1.Meli Melo Paris

Aşa cum deja te-ai obişnuit până acum, la Meli Melo Paris găseşti modele variate de bijuterii, unele mai frumoase decât celelalte. Nu ţi se pare că acest colier din argint cu perlă acrilică este fabulos? Este elegant, putând fi purtat la baza gâtului, adăugând astfel un rafinament aparte ţinutei alese. Este potrivit atât pentru un outfit elegant, cât şi pentru unul casual, căruia Îi oferă un plus de stil. Este compus din argint 925 şi zirconiu cubic. Îl găseşti la preţul de 99,99 lei, fiind destul de accesibil.

Tot la preţul de 99,99 lei ai posibilitatea să îţi cumperi şi aceşti cercei preţioşi din argint. La fel ca şi în cazul colierului de mai sus, şi aceştia pot fi purtaţi în numeroase ocazii, deci nu vor sta în cutia de bijuterii degeaba. Fiind compuşi din argint şi zirconiu cubic, au un design minimalist care se bazează pe simplitate, eleganță şi discreţie. Sigur vei purta cu plăcere această pereche de cercei.

2. Triciadesign.ro

Ce colecţie de bijuterii este aceea din care lipseşte brăţara? Magazinul Tricia Design te ajută să îţi întregeşti colecţia oferindu-ţi brăţări precum aceasta de la Simra Silver. Este placată cu aur şi decorată cu cristale de zirconiu cubic. Ar putea fi purtată singură sau împreună cu un ceas, îmbogăţind şi înfrumuseţând încheietura mâinii. Este disponibilă atât în varianta argintie, cât şi aurie şi are un design elegant şi delicat, emanând feminitate. Preţul este unul extrem de accesibil, de numai 89 lei, aşa că dacă îţi place modelul, grăbeşte-te să o achiziţionezi! Personal, recunosc că această brățară se potrivește de minune stilului meu. Bratara Simra Silver Nu ai cum să refuzi sau să treci cu vederea aceasta broşă lebăda Blanca Rose Gold. Este placată cu aur rose gold şi decorată cu nişte superbe cristale din zirconiu cubic. Formă de lebădă simbolizează frumusețea, graţia şi feminitatea. Poate fi asortată oricărei ţinute, adăugând un plus de stil şi strălucire şi este potrivită pentru orice vârstă. Sigur vei avea numeroase ocazii în care să o porţi. Este disponibilă şi în varianta Silver, pentru că tu să poţi alege în funcţie de preferinţele tale. Preţul la care o poţi avea este de 99 lei.

3. Muranos.ro

Aici ai norocul să găseşti reduceri de până la 70% la produsele selecţionate. Cerceii din argint în culorile curcubeului au o reducere de 14%, de la 100,99 lei la 87,00 lei. Montura este din argint placat cu rodiu şi au un sistem de prindere cu tijă şi cheiţă clasică. Pot fi purtaţi într-o mulţime de împrejurări, adăugând un plus de culoare oricărei ţinute. Consider că ar înveseli foarte mult o ţinută monocromatică, ba chiar ar completa-o! Sunt potriviţi mai mult pentru un outfit casual, dar cu puţină imaginaţie, cred că s-ar potrivi şi unei ţinute mai elegante. Ca să poţi asorta cerceii cât mai bine, ai şi posibilitatea de a achiziţiona colierul de argint curcubeu Dansul Fluturilor  la preţul de 93,00 lei, după o reducere de 50% de la 186,00 lei. Fiind placat cu cristale multicolore din zirconiu cubic, are un aspect jucăuş şi adorabil, iar tu îl poţi purta la orice ţinută casual cu uşurinţă. Dacă vrei să îl oferi cadou cuiva, trebuie să ştii că bijuteriile se livrează într-o cutie elegantă, pentru a te scuti pe tine de ambalarea sub formă de cadou.

4. Zamoracollection.ro

Aici poţi găsi o gamă largă de bijuterii şi poţi alege cadourile ideale pentru persoanele dragi. Un exemplu foarte bun ar fi acest ceas de mâna din argint rodiat. Are aspect de aur alb şi are aplicate cristale din zirconiu cubic. Este un model deosebit, fără doar şi poate, iar, pe lângă funcţia sa de bază, reprezintă o bijuterie care merită purtată cu încredere. Îl poţi avea acum la preţul de 421,60 lei, după o reducere de 20% de la preţul iniţial de 527,00 lei. Îl poţi cumpăra pentru tine sau îl poţi face cadou cuiva care ştii că s-ar bucura de o bijuterie de acest fel. Are un design clasic, elegant şi feminin şi poate fi păstrat pentru ocaziile speciale.

Ceas de mana din argint rodiat, aspect aur alb, zirconii

Şi acest inel de argint rodiat reprezintă o piesă deosebită, care merită adăugată în colecţia ta de bijuterii. Central, are o piesă de topaz mistic înconjurată de un halou de cristale din zirconiu cubic. Beneficiezi şi de o reducere de 15%, preţul ajungând la 103,70 lei, de la 122,00 lei. Este simplu, dar în acelaşi timp sofisticat, este delicat, dar iese în evidenţă prin culoarea deosebită a piesei centrale şi a materialului care aduce a aur alb.

Inel argint rodiat, aspect aur alb, topaz mistic si zirconii

5. Janette.ro

Găseşti în acest magazin o mulţime de accesorii, atât pentru el cât şi pentru ea. Poţi alege de aici piese deosebite, precum setul de argint Laguna pe care sigur trebuie să îl ai în colecţia ta dacă eşti o admiratoare a acestui stil de bijuterii. Bijuteriile sunt realizate din argint 925 antichizat, decorate cu cristale lacrimă fațetate de zirconiu și marcasite delicate. Modelul de inspirație florală evidențiază și mai mult delicatețea și eleganța femeii. Setul este destinat unei ţinute elegante şi, de ce nu, unei rochii de mireasă. Te va costa 255,00 lei şi ai şi transport gratuit!

Imagini pentru S453 janetteO altă bijuterie îndrăzneaţă este inelul din argint Agatha. Este o bijuterie frumoasă cu însemnătate deosebită, supradimensionată, dar cu model simplu, clar și grăitor. Fiind elegant şi având un aspect vintage dat de argintul antichizat din care este confecţionat, este destinat a fi purtat la ţinute elegante şi speciale. Desigur, poate fi purtat şi la ţinute casual foarte uşor. Beneficiază de o reducere de la preţul iniţial de 330,00 lei la preţul de 264,00 lei. Eu nu l-aş trece aşa uşor cu vederea, pentru că este o piesă cu adevărat deosebită. Imagini pentru I145 janette Te-ai hotărât deja care dintre piese este preferata ta? Setul de argint Laguna este preferatul meu cu siguranţă! Alege-ţi şi tu bijuteria potrivită şi Shop. Share. Repeat.   

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: melimeloparis.ro, triciadesign.ro, muranos.ro, zamoracollection.ro, janette.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?