Hai într-un city-break! Vizitează oraşele preferate cu aceste oferte!  

Sezonul rece te duce cu gândul la vacanţe la munte, sporturi de iarnă şi lenevit prin casă pentru că e prea frig pe afară. Parcă ai vrea să ieşi din ţară, măcar pentru câteva zile, pentru a ieşi din rutină „iernatică”. Ce zici de un city-break? Un oraş străin, o ţară străină, şi momente de povestit colegilor sau rudelor apropiate. 

Wolfpick are oferte interesante pentru tine! Fie că vrei să vizitezi unul dintre oraşele cunoscute, sau vrei să explorezi şi alte locuri care nu erau în plan, avem pentru tine de toate! Ofertele sunt în ordine crescătoare, fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Ce zici de Palermo? Oraşul reprezentativ al regiunii Sicilia este un „must visit”, indiferent de sezon! Un motiv bun pentru care să alegi această destinație este faptul că Palermo este capitala culturală a Italiei, și are multe obiective care merită vizitate. Savurează o pizza tradiţională italiană, alături de alte delicatese mediteraneene, cu această ofertă valabilă pentru 12-16 februarie! Ai 4 nopţi cazare la hotelul de 3 stele Alla Loggia del Gattapardo în cameră dublă şi mic dejun inclus, zbor dus-întors direct, taxe de aeroport şi asistență turistică, toate la preţul de 155 euro de persoană

Dacă nu te-ai gândit până acum, Varşovia este o variantă excelentă pentru un city-break! Varşovia este notabilă printre capitale pentru indestructibilitatea sa. Este un phoenix care a renăscut de mai multe ori din cenuşa războiului, si obiective precum cimitirul Wola, sau situl celebrului ghetou unde mulți oameni au avut de suferit. Cu această ofertă din perioada 22 februarie – 25 februarie, poţi vizita Varşovia cu 169 de euro de persoană. Oferta include cazarea timp de 3 nopţi la hotelul Best Western Felix de 3 stele, zbor dus-întors, îmbarcare prioritară şi check-in online gratuit realizat de către agenţia de turism. 

Parisul este un oraş care trebuie vizitat măcar o dată în viaţă! Ar putea fi o alegere foarte bună să te plimbi prin acest oraş romantic în luna ce urmează. O vacanță in doi in orașul iubirii poate fi o escapadă de vis pentru această perioadă. Pe veltravel.ro am găsit o ofertă tentantă pentru tine, şi anume, un city-break de pe 15 până pe 18 februarie care o să coste 345,80 euro, pachet pentru două persoane, care include bilete de avion pentru două persoane, dus-întors, cazare 2 nopţi la hotelul Ambassadeur, hotel de 3 stele, situat într-o zonă plină de restaurante de diverse feluri. 

Îţi place ciocolata belgiană? Ai vrea să guşti berea de abaţie? Dar să vizitezi Catedrala Sf. Michael şi a Sf. Gudula? Toate acestea le poţi găsi în Bruxelles! Această ofertă  te va ajuta să vizitezi capitala Belgiei, şi să rămâi plăcut impresionat. Cu 185 de euro de persoană, ai bilet dus-întors până la Bruxelles, cazare la hotel IBIS de 3 stele, cameră dublă şi mic dejun inclus. Oferta este valabilă pentru perioada 8-10 februarie

Barcelona, capitala Calaloniei, te aşteaptă în această perioadă cu o ofertă interesantă, în perioada 12-15 februarie. Ai pachetul cu 3 nopţi de cazare la hotelul Glories de 3 stele, cu mic dejun inclus, cameră dublă şi bilet dus-întors cu zbor direct, totul la preţul de 188 euro de persoană, redus de la 225 euro de persoană. Mai sunt 3 locuri pentru această ofertă, aşa că ar fi cazul să te grăbeşti! Hai să vezi locul unde muntele se întâlnește cu marea, marea operă a lui Antoni Gaudi, catedrala Sagrada Familia, și, bineînțeles, meciurile echipei FC Barcelona!

Istorie, cultură, distracţie şi relaxare, toate într-un singur oraş – Praga! Capitala Cehiei intră în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare complex de castele din lume, care curpinde o suprafață de 70,000 metri pătrați, dar și pentru faptul că este una dintre cele mai ieftine capitale europene! Alltur.ro are pentru tine o ofertă interesantă! Cu 240 euro de persoană, ai bilet dus-întors şi zbor direct, cu bagaj de mână de până la 8 kg, 3 nopţi cazare la hotel City Club de 3 stele, unde ai şi mic dejun inclus! Oferta este valabilă pentru perioada Ianuarie – Februarie 2019

O destinaţie superbă este şi Veneţia. Nu doar că este supranumit „orașul plutitor”, dar mai ales că luna februarie este luna Carnavalului din Veneţia, un eveniment care ţine de pe data de 16 februarie, până pe data de 5 martie. O ofertă pentru un city-break în perioada 22-25 februarie te va costa 483 euro, pachet pentru două persoane, care include 3 nopţi de cazare la hotelul de 3 stele San Carlo, bilete de avion dus-întors, cu zbor direct fără escală. 

Şi pentru că e sezonul rece, o călătorie în Suedia s-ar potrivi! Este un oraș verde, plin de viață și istorie! Centrul vechi datează din 1252, și este atracția numarul 1 pentru toți turiștii care vizitează capitala, iar metroul, care are peste 100 de stații de metrou, este considerat a fi cea mai mare expoziție de artă din lume, însumând peste 110km de picturi, sculpturi și basoreliefuri aparținând a 150 de artiști. Un city-break în Stockholm nu e un lucru pe care să îl faci prea des! Oferta pentru perioada 13-17 februarie 2019 include zborul direct dus-întors, cazarea la hotel Dialog, masa nu este inclusă, iar tot pachetul pentru acest city-break te va costa 289 euro de persoană. Dar în acest caz, se merită să vizitezi capitala unei ţări nordice, chiar în plin sezon rece, pentru o senzaţie unică!

Pregăteşte-ţi bagajele şi fă-ţi de cap în vacanţă! Wolfpick îţi urează călătorie plăcută şi zbor lin! Spune-ne şi nouă unde ai fost, cum ţi s-a părut călătoria şi dacă ai nişte travel tips pentru noi, eşti liber să le împărtăşeşti! Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: dailystar.co.uk

Sursă foto articol: eTN.travel, news.ro, ziarulclujean.ro, renneritalia.com, blog.tui-travelcenter.ro, panorama.it, fusterapartments.com, zepelintour.ro, 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?