Profită de cele mai bune oferte la parfumuri pentru bărbaţi la final de luna august!

Aproape a trecut sezonul cald şi simţi nevoia să încerci un parfum nou. Poate te-ai săturat de acel parfum dulceag pe care îl foloseşti de luni de zile şi vrei să încerci ceva fresh. Sau poate vrei să încerci un mireasma mai fructata pentru zilele mai călduroase. Orice ar fi, acum ai ocazia perfectă deoarece ai cele mai bune reduceri la parfumuri pentru bărbaţi la sfârşit de sezon cald.

Voi începe cu un parfum cunoscut, şi anume Paco Rabanne 1 Million , parfumul care a devenit cel mai important al casei Paco Rabanne, are un miros dulce-intens care persistă foarte mult pe piele şi are note de trandafir, ambră, scorţişoară şi note lemnoase subtile. Versiunea de 100ml se  găseşte la preţul de 259,90 lei, redus de la 334,90 lei.

The One de la Dolce&Gabbana este un parfum lemnos şi condimentat. Parfumul a fost lansat în 2015 dar încă se menţine bine pe poziţie. Notele de vârf sunt grapefruit şi coriandru, notele de mijloc sunt floarea de portocal şi ghimbirul şi notele de bază sunt tutun şi ambră. Varianta de 50ml se găseşte la preţul de 202,00 lei, redus de la 280,00 lei.

Hugo Boss varianta No.6 Bottled Night este o variantă interesantă a originalului No.6. Are parte de note lemnoase, masculine, se deschide cu note de lavandă şi frunze de mesteacăn, notele de mijloc sunt reprezentate de cardamon iar cele de bază sunt notele lemnoase şi de mosc. Varianta de 100ml se găseşte la preţul de 163 de lei, redus de la 191 lei.

Bvlgari Man are note fresh dar este şi puţin dulce, ceea ce aduce un echilibru foarte mult căutat. Notele de vârf sunt frunze de violetă, bargamot şi lotus, notele mijlocii sunt reprezentate de lemn de santal, lemn alb şi lemn de caşmir iar notele de bază sunt reprezentate de miere, boabe de tonka şi mosc. Varianta de 30ml se găseşte la preţul de 86 de lei, redus de la 93 de lei.

Apa de toaletă Guess  este o apă de toaletă cu tentă fresh şi aromatică, o creaţie proaspătă dar şi senzuala. Notele de vârf sunt reprezentate de citrice, piper şi caviar, notele mijlocii sunt reprezentate de tonuri marine şi notele de bază sunt reprezentate de muşchi şi caşmir. Varianta de 100ml se găseşte la preţul de 84,99 lei, redus de la 292,50 lei.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Roberto Cavalli Uomo este o aromă apărută la mijlocul anului 2016 şi este o aromă orientală, creată special pentru persoane sofisticate şi încrezătoare. Notele de vârf sunt şofran şi violetă neagră, cele mijlocii sunt reprezentate de mere şi lavanda şi cele de bază sunt reprezentate de cedru şi boabe de Tonka. Varianta de 100ml se găseşte la preţul de 174,99 lei, redus de la 364,50 lei.

Acestea au fost reducerile la parfumuri bărbăteşti pentru acest sfârşit de sezon cald. Îţi doresc un început de toamnă cât mai plăcut şi plin de reduceri! Shop. Share. Repeat.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă : skingroom.com

Sursă foto articol : emag.ro, vivantis.ro, elefant.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?