Swatch – The Others Just Watch

Swatch – The Others Just Watch este titlul catalogului pentru ceasuri Swatch din anii 1994-1995 și știi ce, au dreptate oamenii, nu ești cu adevărat pasionat de ceasuri dacă nu ai și un Swatch în colecție. Ceasuri Swatch – calitate elvețiană nu este deloc un clișeu și ai să vezi mai departe de ce.

Swatch este un brand elvețian care oferă cea mai bună calitate, la prețuri imbatabile. The Swatch Group reunește, pe lângă brandul omonim, și ceasuri cum ar fi Tissot, Omega, Longines, Breguet, Rado, iar lista poate continua.

Scurt istoric:

Aceste ceasuri Swatch au fost pentru industrie cam ce a fost iPhone pentru sectorul smartphone. După criza anilor 70, în 1983 Swatch propune un ceas revoluționar, cu un mecanism simplificat cu doar 51 de piese, față de standardul de 91, cu o carcasă dintr-o singură bucată și mecanism quartz. Ba mai mult, acestea erau realizate din materiale viu colorate și rezistente la apă și șocuri.

Cred că era și mai bună comparația cu Ford Model T decât cu Apple. De ce? iPhone este din ce în ce mai scump, dar Swatch, asemenea modelului lui Henry Ford, era gata pentru producția în masă, având un preț imbatabil.

Aceste calități s-au păstrat până în ziua de azi. Și pentru că titlul articolului este Ceasuri Swatch – calitate elvețiană la prețuri japoneze, trebuie să menționez faptul că reducerile sunt 100% wolfpick. Așa este, am căutat pentru tine cele mai bune reduceri din mediul online pentru ceasuri Swatch și am să ți le prezint pe scurt chiar acum.

 Ceasuri Swatch de damă:

Începem în forță cu o reducere de nerefuzat și cu un design foarte original. Prețul redus este de doar 199 lei, față de 399 lei, prețul inițial.

wolfpick - ceasuri swatch

Un alt model care sigur îți va plăcea este acest model casual classic, care va merge perfect cu ținutele tale viu colorate. Ceasul are curea de silicon și dimensiunea cadranului de 29 mm. Prețul este de 390,60 lei.

wolfpick - ceasuri swatch

Dacă preferi un model mai ușor de asortat, avem exact ce îți trebuie! Ce zici de acest Swatch Skin? Sau mai bine zis, doamnele și domnișoarele sigur vor înțelege asta, auriu șampanie. Probabil că nu și domnii, dar urmează să vorbim imediat și despre opțiunile lor. La 511,50 lei este și cel mai scum ceas din selecția noastă de ceasuri de damă, dar calitativ vorbind merită fiecare bănuț și îl poți purta aproape la orice ținută dorești.

wolfpick - ceasuri swatch

Acest ceas are un design unisex, dar se potrivește mult mai bine doamnelor datorită dimensiunilor care îl recomandă pentru o încheietură mai fină. Sincer, este și preferatul nostru și este redus de la 420 lei la 349 lei.

wolfpick - ceasuri swatch

Ceasuri Swatch bărbătești:

Începem cu un ceas care are o reducere de 160 lei și care are un design military foarte atractiv. De asemenea, acest ceas are și funcția de cronograf.

wolfpick - ceasuri swatch

Pentru doar 445 lei găști acest model care are de asemenea, cronograf, și îmbină foarte atractiv culorile negru și albastru. Merge perfect la jeanși și lângă o brățară neagră.

wolfpick - ceasuri swatch

Pentru adepții design-ului clasic avem răspunsul perfect. Acest ceas sport-elegant are un design foarte curat și cu siguranță va fi remarcat, iar gusturile tale vor fi apreciate de cunoscători și nu numai.

wolfpick - ceasuri swatch

Poate că am păstrat ce e mai bun pentru final. Cu un design foarte frumos și cu o îmbinare foarte reușită de culori, fără să afecteze impresia generală de aspect modern și lejer, acest ceas este un must have. Costă 558 lei, redus de la 600 lei, iar dacă nu ai deja un ceas cu o curea maro în colecția ta, acum este momentul să profiți de reducere.

wolfpick - ceasuri swatch

 

Sper că ți-au plăcut aceste modele propuse de noi și vei face pasul către un ceas Swath. Iar pentru că cel mai probabil vei plasa o comandă online, te invit la final să urmărești și vlogul nostru Shopping online: avantajele dar și problemele, iar până data viitoare nu uita: #ShopShareRepeat.

 

Surse foto: topwatch.ro și watchshop.ro.

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?