Vino să vezi cele mai interesante sugestii de cadouri pentru bărbați! 

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, şi tu vrei să ştii ce cadou să alegi pentru un bărbat important pentru tine. Wolfpick îţi vine în ajutor! Uneori, alegerea unui cadou poate fi o dilemă. Și ştii că vrei să îl surprinzi cu ceva frumos, elegant şi unic. 

Un exemplu clasic ar fi un ceas! Smartwatch-ul Soundvox RX-02 are slot pentru SIM şi SD card, pedometru, funcţie pentru monitorizare somn şi curea neagră din material rezistent. Emag.ro ţi-l oferă la doar 48,99 lei, după o reducere de 85% de la 346,29 lei.

Poate preferi un gadget interesant precum caietul inteligent reutilizabil Elfinbook II care îţi permite să ştergi pur şi simplu notiţele vechi. O foaie se utilizează până la 500 de ori. Notebook-ul conţine 30 de foi reutilizabile duble, are dimensiunea de 17.5 x 25.0 cm şi este compatibil cu aplicaţia Elfinbook (atât pentru iOS, cât şi pentru Android). Acest gadget este 229,00 lei, redus de la 499,00 lei.

Un alt cadou potrivit este, bineînţeles, un parfum. Vivantis.ro are parfumul Calvin Klein Obsessed For Men la reducere. Astfel, poţi achiziţiona varianta de 30ml la 75 lei, după ce a fost redus de la 155 lei.

Orice bărbat are nevoie de îngrijire de nota 10! De aceea, setul Cuba poate fi o variantă ideală. Acesta conţine apă de toaletă 100ml, loţiune aftershave 100ml, şi deodorant 200ml. Îl poţi avea cu doar 44,99 lei, după ce a fost redus de la 103,50 lei.

O altă variantă de cadou perfect ar fi setul Tokyo Laundry format din portofel şi curea din piele ecologică, ambalate foarte frumos. Te costă 79,90 lei, redus de la 109,90 lei.

Un cadou minunat ar constitui şi acest set care conţine o cravată, o batistă, şi o pereche de butoni. Poţi alege modelul, bineînţeles, dar şi culoarea. Acest set a fost redus de la 35,00 lei la 25,00 lei.

Wolfpick îţi urează Sărbători Fericite alături de cei dragi! Ne dorim că darurile alese să fie cele mai bune, şi tu să ai parte de tot ce îţi doreşti! Shop. Share. Repeat. 



Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: squarespace.com

Sursă foto articol: emag.ro, vivantis.ro, elefant.ro, answear.ro, giftplanet.ro



0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?