Zâmbeşte cu aceste reduceri la produse de igienă dentară!

Vrei să ai un zâmbet perfect şi seducător, este de înţeles. Produsele obişnuite de pe piaţă nu sunt îndeajuns de satisfăcătoare pentru nevoile tale şi parcă ţi-ai dori să încerci ceva nou şi fresh, ceva promiţător şi, bineînţeles, ceva la reducere!

Am căutat oferte interesante la produse de igienă dentară pentru ca tu să ai parte de un zâmbet minunat şi de preţuri accesibile, asta ca să ai motive serioase să zâmbeşti. ?

Și așa am găsit pe albirea-dintilor.com pasta de dinţi Crest 3D White Mesmerizing White Therapy, 116gr, cu cea mai bună tehnologie de albire, remineralizanta pentru un smalț mai puternic şi fluorură pentru combaterea cariilor, care revigorează respiraţia. Se găseşte la preţul de 59,00 lei, redus de la de 69,00 lei. Poți opta și pentru Crest Tartar 181gr, care te ajuta în lupta împotriva tartrului, protejează împotriva cariilor și îți lasă o senzaţie de prospeţime îndelungată. Aceasta se găseşte la preţul de 38,00 lei, redus de la 45,00 lei.

Pe strawberrynet.com am găsit pasta de dinţi Supersmile pentru o albire profesională de excepţie. Aceasta conţine o formulă nouă cu calprox şi fluor care elimină petele superficiale şi nu conţine abrazivi dăunători. O poți găsi la preţul de 98,50 lei, redus de la 102,50 lei. Poți lua în calcul și setul Supersmile Sistem profesional de albire format din pasta de dinţi şi accelerator de albire cu peroxid, astfel obţii o albire fără să senzibilizeze smalțul şi totodată, redă culoarea naturală a dinţilor. Are o reducere de la prețul de 172,50 lei la 158,00 lei.

Pe emag.ro am găsit un pachet complet de albire Dental 360 White format din pastă şi periuţa de dinţi ecologice şi pudra organică din cărbune activ de bambus, dar şi o cutie cu benzi de albire Dental 360 cu 14 plicuri. Reducerea de care beneficiezi este de 41%, preţul final fiind de 99,00 lei, față de 169,00 lei. De asemenea, am găsit şi sistemul pentru albirea dinţilor Instant Smile Kit , ce permite albirea dinţilor cu 2 până la 9 nuanţe, fără a avea efect asupra plombelor. Acesta include o capă fluorescentă, tub cu gel de albire, tub cu substanţa de prelucrare prealabilă şi aplicator din burete. Aici preţul este de 89,25 lei, față de cel inițial de 104,72 lei.

Pentru cei interesaţi, există şi un cod de culori al pastelor de dinţi prezent sub forma unui pătrăţel colorat, localizat în partea de jos a tubului, pe partea din spate. Astfel culoarea verde reprezintă o pastă naturală, culoarea albastră presupune o pastă naturală și medicinală, roşu reprezintă o pastă naturală şi chimicală, iar cea neagră are o compoziție pur chimicală.

Îţi urez să ai parte de zâmbetul mult dorit şi de o igienă dentară corespunzătoare, ajutându-te de cele mai bune produse. Și mai îți urez și spor la shopping, adică Shop. Share. Repeat.

 

Iar dacă îți dorești mai multe reduceri la produse variate, eu te sfătuiesc să consulți oferta Evomag.ro. Este foarte posibil să găsesti ceva pe placul tău:

evomag.ro

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: themanual.com

Sursă foto articol: albirea-dintilor.com, strawberrynet.com, emag.ro, realitatea.net

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?