A venit vremea pentru reduceri la pantaloni şi blugi!

O pereche de pantaloni poate fi purtată atât la birou, cât şi la o plimbare sau chiar poate alcătui o ţinută elegantă, de seară. Aşadar, pantalonii nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Partea cea mai bună este că acum ai foarte multe reduceri, pentru că tu să nu cheltuieşti o sumă prea mare pe o pereche de pantaloni.

La H&M găseşti mereu perechi de pantaloni la preţuri accesibile, cum sunt aceşti pantaloni din twill slim fit care au preţul de numai 39,90 lei, redus de la 89,90 lei. O reducere mare au şi blugii straight high ankle de la preţul de 159,90 lei la 59,90 lei. Pentru o vreme mai răcoroasă ai pantalonii din amestec de lână  la preţul de 239,00 lei, redus de la 349,00 lei.

Aceşti pantaloni skinny negri se asortează la orice ţinută şi au preţul de 90,00 lei, redus de la preţul de 129,99 lei. De asemenea, poate ţi-ar plăcea şi aceşti blugi skinny care se găsesc la preţul de 95,00 lei, redus de la 139,99 lei.

Pentru o ţinută office sau pentru o ţinută elegantă, poţi alege pantalonii Dea din bumbac elastic la preţul de 120 lei, redus de la preţul de 230 lei. Poţi alege, de asemenea şi pantalonii Fabiana din bumbac texturat care au preţul de 120 lei, redus de la preţul de 230 lei.

Pentru o ţinută casual sau smart casual, nu ai cum să dai greş cu aceşti blugi slim fit pe care Îi găseşti la preţul de 59,99 lei, redus de la preţul de 99,99 lei. O pereche de blugi cu model simplu precum blugii de la LC Waikiki te ajută să compui o ţinută simplă dar eficientă. Se găsesc la preţul de 49,95 lei, redus de la preţul de 74,95 lei.

Pentru o ţinută chic şi în acelaşi timp simplă, s-ar putea potrivi blugii Mom Fit negri din 100% bumbac care se găsesc la preţul de 89,99 lei, redus de la preţul de 159,99 lei. De asemenea, poate te-ar interesa şi o pereche de blugi evazaţi de culoare albă, din material bumbac şi elastan care se găsesc la preţul de 29,90 lei, redus de la preţul de 159,90 lei.

Poate aceste reduceri te vor ajuta să îţi cumperi o nouă pereche de pantaloni pe care să o adaugi unei ţinute de toamnă. Profită de oferte şi Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pexels.com

Sursă foto articol: hm.com, orsay.com, yokko.ro, reserved.com

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?