6 sfaturi pentru a arata mai bine imediat

 

De când am început wolfpick, scopul nostru a fost sa te ajutăm să faci shopping mai bine. Uneori asta a însemnat să găsim reduceri mai mari, alteori, produse deosebite, iar astăzi te vom ajuta să arăți mai bine, urmand sfaturile simple din video. În plus, vom discuta puțin și despre diferențele dintre shopping-ul online și offline și cum să gasești cea mai buna variantă pentru tine.

Vizionare plăcută!

Și iată sfaturile despre care vorbeam:

1 Nu purta adidași de alergat la cămașă

Aceste doua articole vestimentare nu se potrivesc și nu ar trebui să se întalnească niciodată. Asocierea lor iți dă un aspect neingrijit și sunt sigur că nu acesta este mesajul pe care vrei să îl transmiți. Dacă iți dorești totuși confortul adidașilor, dar cu un aspect mult mai plăcut, poți vizita Bibloo.ro, unde vei găsi o mulțime de pantofi, pe care îi poți asorta unei ținute casual sau smart casual.

2  Cumpără-ți haine din materiale de calitate

Adesea prețul hainelor nu reflectă nimic mai mult decât brandul, așa că alegerea ta ar trebui să fie bazată pe calitatea materialelor – mai mult bumbac, mai multă lână și mai puține fibre sintetice. Asta iți va garanta atât că hainele iți vor veni mai bine cât și că vor fi mai rezistente în timp, așa că ai putea să o privești ca pe o investiție. Dacă iți plac hainele elegante, atunci pe Antoniogatti.ro vei găsi exact ce iți dorești: paltoane, sacouri, cămăși, pantaloni și încă altele. În plus, pentru majoritatea produselor de pe site vei găsi și sugestii pentru a le asorta. Trebuie, cel puțin, să arunci o privire!

3  Opteaza pentru parfumuri mai bune

Parfumurile de mai buna calitate iți garantează pe de-o parte o rezistență mai buna pe piele, ceea ce înseamnă că vei mirosi plăcut mai mult timp, iar atunci când exagerezi cu ele, nu riști să intoxici o camera întreagă de oameni. Îți recomand două variante foarte interesante cu un preț mai mult decat bun – Calvin Klein One Platinum Edition de 100ml cu 139 lei și Davidoff Cool Water de 100 ml cu 128 lei. Eu ți-am spus că nu costă așa de mult să miroși bine. ??

4 Stai drept

Nici nu ai idee cât de importantă este postura ta. Să stai drept te face să pari atât mai inalt, cât și mai încrezător, deci automat, mai bine.

5 – Nu iți purta cămașa de costum pe dinafară

Daca vrei să ai o ținută casual, optează pentru cămăși croite special pentru a fi purtate pe afara. Cele de costum sunt prea lungi și nu transmit mesajul corect despre tine, când le porți pe dinafară. Te întrebi de unde ți-ai putea completa colecția de cămăși? Ce zici de Mycloset.ro? Au de unde alege, iar în perioada asta, prețurile le-au și intrat la apă.

6 – Asortează-ți ceasul cu ținuta

Hai să fim sinceri acum, ceasul este mai mult un accesoriu și ar trebui tratat ca atare. Sigur, iți indică și ora, dar dacă porți unul, știm amândoi că o faci pentru a-ți completa ținuta. Ai vrea să iți mărești colecția de ceasuri? Aruncă o privire pe Ceasmania.ro. Te asigur ca vei fi surprins de marea varietate pe care o vei gasi acolo. Iți poți petrece zile intregi căutând accesoriul perfect pentru tine. În plus, dacă te înscrii la newsletterul lor, primesti si un discount de 5%.

Iata, deci, nu este deloc complicat să arăți instantaneu mai bine, așa că spor la shopping și până data viitoare Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer:

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: https://ro.pinterest.com/wolf_in_a_suit/

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?