Reduceri oriunde vezi cu ochii! Nu rata ocazia!

A început nebunia reducerilor! Mall-urile sunt în plin sezon de oferte şi reduceri şi pentru că sezonul cald e în toi, preţurile se topesc vizibil.

Sunt valabile reduceri la mii de articole, atât pentru cei care caută îmbrăcăminte de vară, dar şi pentru cei care se pregătesc pentru toamnă.

Am găsit articole de interes atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, articole care vor mulţumi până şi pe cei mai pretenţioşi sau conservatori.

La capitolul tricouri, pentru femei, la Orsay avem tricou cu decolteu V şi încreţitura la preţul de 30,00 lei, redus de la 69,99 lei, iar pentru bărbaţi, la Zara găseşti tricou Relaxed Fit la preţul de 25,90 lei, redus de la 29,90 lei.

La capitolul fuste, femeile au parte de reduceri interesante, la Reserved o fustă plisata cu dantelă la baza are preţul de 79,90 lei, redusă de la 129,90 lei. Sau dacă preferaţi o fustă cu tiv ajurat la preţul de 69,90 lei, redusă de la 99,90 lei.

La capitolul rochii de vară, regăsim la Mango outlet nişte articole pe gustul oricui. Rochie model floral volane este la preţul de 79,90 lei, redusă de la 99,90 lei, şi rochie cu imprimeu floral la preţul de 99,90 lei, redusă de la 119,90 lei.

Ca şi încălţăminte, avem de unde alege! La Benvenutti avem sandale femei Benvenutti la preţul de 153 de lei, reduse de la 219 lei, sau dacă preferi ceva mai casual, balerini Solo Donna la preţul de 83 de lei, reduşi de la 119 lei.

 

Pentru bărbaţi, la Otter avem tenişi GRYXX la preţul de 149,00 lei, reduşi de la 299,00 lei, sau dacă preferi ceva mai office sau casual, pantofi Clarks la preţul de 219 lei, reduşi de la 439,00 lei.

De asemenea, ne-au atras atenția și reducerile la pantaloni scurţi şi bermude. La Bershka găsim pereche de bermude slim fit la preţul de 79,90 lei, reduse de la 119,90 lei şi bermude din bumbac cu imprimeu de camuflaj la preţul de 79,90 lei, reduse de la 99,90 lei.

 

 

 

Reducerile pentru lunile iulie şi august se anunţă a fi şi mai mari! Însă, în acele luni, oferta va fi mai mică, anumite produse vor dispărea de la raft şi nici comercianţii nu vor mai avea în stoc produsele căutate de tine, de aceea e bine să te grăbeştiprofiţi de aceste reduceri acum!

De asemenea, pentru vineri anunţăm reducerile de la Veranda Mall! Aşa că stay tuned pentru că urmează un weekend nou plin de reduceri!

Spune-ne şi nouă dacă găseşti alte reduceri şi Shop. Share. Repeat.

 

Sursă imagine reprezentativă: zliving.com

Surse imagini articol: coachmebeautiful.com.au, 1designshop.com

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?