Accesorizează-ți ținuta profitând de reducerile la bijuterii!

Participi la un eveniment? Ai nevoie de bijuterii noi! Sau vrei doar să îţi înnoieşti colecţia de bijuterii pe care le porţi zi de zi? Oricum ar fi, dacă eşti pasionată de micile accesorii strălucitoare, hai să vezi ce reduceri te aşteaptă!

Colierele nu lipsesc unei ţinute atât elegante, cât şi casual, putând fi purtate la ocazii speciale sau zi de zi. Ce ai zice de un set de bijuterii? Pentru că este important să asortezi colierul cu cerceii, setul Lola and Grace devine ideal, mai ales cu reducerea de 50% de la preţul de 230,00 lei la 115,00 lei!

Colierul Esprit s-ar potrivi perfect oricărei ţinute. Şi are şi o reducere de la preţul de 519,99 lei la 260,00 lei. Colierul din argint Velvet Diamonds combină perfect delicateţea argintului cu eleganţă perlelor. Şi acesta are preţul de 174,99 lei, redus de la 498,00 lei.

Sigur, pentru o ţinută casual pe care vrei să o completezi cu un accesoriu, nu este nevoie să cheltuieşti mult. Aşadar, la Meli Melo găseşti o mulţime de coliere accesibile, cum ar fi colierul cu pandantiv fluture cu o reducere de la preţul de 29,99 lei la 8,99 lei.

Am menţionat mai sus un set compus din colier şi cercei. Ce spui de un set format din brăţară şi cercei? Setul U.S. Polo ASSN arată destul de bine, mai ales că are o reducere atrăgătoare de la preţul de 400,50 lei, la 99,99 lei.

Dacă un colier completează ţinută, brăţara adăugă un plus de farmec. Astfel, pentru o ţinută mai elegantă, poţi alege brăţara Thomas Sabo delicată, simplă şi cu o reduere de la preţul de 410,00 lei la 287,00 lei. Sau poţi alege brăţara Ekan Crown  care să te reprezinte zi de zi sau pe care vrei să o oferi cadou. Reducerea de la preţul de 219,99 lei la 175,99 lei este destul de avantajoasă.

La Meli Melo găseşti o brăţară reglabilă cu stele, pe care să o adaugi unei ţinute casual, la preţul de 7,49 lei, redus de la 24,99 lei.

Cerceii, desigur sunt un must al ţinutei atât de zi, cât şi de seară, atât casual, cât şi elegante. Cerceii Esprit Essentials sunt perfecţi oricărei ocazii, neputând trece neobservaţi, dar atrăgând atenţia asupra lor atât cât este nevoie. Preţul lor este redus de la 519,99 lei la 260,00 lei. Nu poţi trece cu vederea delicatele perle! Nu am putut nici eu să trec cu vederea cerceii Thomas Sabo Sterling Silver pe care îi găseşti la preţul de 413,00 lei, redus de la 590,00 lei. Şi cerceii Argento Classico pot oferi un plus de fineţe ţinutei tale. Preţul lor este redus de la 160,00 lei la numai 75,99 lei.

În final, menţionez inelul Diamond Style din aluminiu, potrivit unei ţinute casual. Acesta are o reducere de 83%, de la preţul de 229,50 lei la doar 39,99 lei.

Profită de reduceri şi alege produsele care se potrivesc stilului tău la preţuri accesibile! Şi întotdeauna, Shop.Share.Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

 

Sursă imagine reprezentativă: losangeles.cbslocal.com

Sursă foto articol: bb-shop.ro, melimeloparis.ro, elefant.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?