Breaking news: Fericirea poartă poșetă!

Astăzi vorbim despre reduceri la genti Guess! Cu toate știm că nu e chiar așa, nu te poți simți suficient de încrezută și cu un look impecabil, fără a avea măcar un clatch sau o gentuță minusculă. Oriunde te-ai porni, oricine ai fi sau orice ai face, ai nevoie de acea “minune” în care să iei cu tine tot de ce ai nevoie și să ai la îndemană lucrurile esențiale în rutina zilnică.

Tocmai din acest motiv am decis să facem o listă cu diverse modele de genți care să fie pe plac tuturor. Așa cum deja te-am obișnuit, am ales și cele mai bune oferte, te invităm să urmărești lista:

 

Reduceri la genti Guess: Genți de mână

 

  1. O geantă neagră poate fi purtată în milioane de combinații și este de bază în șifonierul unei femei. Îți prezentăm un model clasic, o geantă de mărime medie, cu mânerul scurt, accesorizat cu o eșarfă multicoloră și închiderea genții pe magnet. Acest model este simplu și elegant, dar de efect datorită accesoriilor aurii și eșarfei animal print, care evidențiază și face poșeta să fie una deosebită.

Prețul? 487 lei, redus de la 696 lei! Mai bine de 200 de lei… Yummy!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. Urmează un model gingaș în special datorită culorii sale. Rozul pudrat în combinție cu furnitura aurie face cuplul perfect, este o geantă mare și foarte încăpătoare, la interior are o compartimentare și câteva buzunărașe interioare pentru telefon sau ruj. Aceasta are mânerul scurt pentru un look mai “fancy”, dar are și o curea detașabilă care permite ca geanta să fie purtată și pe umăr.

Preț: 474 lei redus de la 677 lei. E un must have!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. O bombă coloristică este următoarea geantă, deși este foarte colorată și pare a fi extravagantă, este chiar foarte practică. Imprimeul elegant, inspirație din secolul XX, în care predomină culoarea roz, te duce cu gândul la “prinți și prințese” și conturează perfect forma genții, având astfel un aspect foarte special. Acest model este foarte încăpător și comod datorită mânerelor lungi care permit ca geanta să fie purtată pe umar și mulțumită sistemului de închidere care se face cu fermuar și protejează lucrurile și secretele care le porți în poșetă.

Preț: 474 lei redus de la 677 lei. Foarte tare!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. Dacă tot a venit luna septembrie, îți propunem o geantă fabricată într-o paleta cromatică transpusă într-un pastel de toamnă blajină și visătoare. Această geantă burgundy se potrivește ideal cu căptușeala de leopard, iar dimensiunea generoasă o face să fie foarte încăpătoare. În plus, are și un plic inclus de aceeași culoare.

Preț: 474 lei redus de la 677 lei. Reducerile bune se tot repetă la noi.

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

 

Reduceri la genti Guess: Genți crossbody

 

  1. Să trecem acum la micile plăceri, gentuțele mici sau medii, care se poartă peste umăr și care sunt pe cât de practice, pe atât de frumoase și ușor de integrat în ținute. O altă minunăție este această gentuță corai, care poate deveni “cireașa de pe tort” în garderoba ta. Nu ezită să o achiziționezi întrucât culoarea, mărimea și modelul sunt atât de universale încât nu te vei despărți de ea, indiferent de ce ținuta porți, fie că mergi la birou, în oraș sau la o simplă plimbare.

Colorează-ți rutina cu această poșetă crossbody de la Guess la prețul de 452 lei redus. de la 648 lei.

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. Culorile pastelate sunt în trend din 2015 încoace, nu există niciun fashion show în care să nu fie incluse. În acest context, îți propunem o gentuță de un roz antic superb, model foarte rafinat și elegant. Poșeta vine cu două curele incluse, una aurie scurtă care permite să fie purtată pe mână, iar cealaltă multicoloră care te ajuta să poți purta poșeta peste umăr.

Preț: 506 lei redus de la 725 lei. Boom Shaka Laka!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

 

Reduceri la genti Guess: Genți plic

 

  1. Un alt tip de genți pe care ne-am propus să îl abordăm este cel al genților plic. Deși par inutile și foarte mici, asta e doar la prima vedere, un plic îl poți folosi pe post de organizator într-o geantă mai mare sau îl poți folosi ca geantă atunci când ești pe fugă și ai nevoie doar de câteva lucruri mărunte, dar esențiale, sau pentru o ieșire în oraș când nu ai nevoie să iei după tine gențile voluminoase și grele.

Preț: 371 lei redus de la 532 lei. O reducere mai mare decât plicul!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. Următorul plic este ceva mai elegant, s-ar potrivi pentru ținute mai consistente și mai rafinate. Cureaua din zale metalice și aplicațiile aurii face ca gentuța să capete un alt aer decât al unei gentuțe negre clasice.

Preț: 439 lei redus de la 628 lei. E cel mai hot produs din articol!

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

  1. Acum, pentru cele care adoră lucrurile care ies din tipare sau pentru fetele mai petrecărețe, avem o mini gentuță gri-metalizat. Până și sistemul de închidere este bătut în pietricele care descopera aventura în care te poate implica. Acest model este unul clasic cu inchidere cu magnet, minimalistă, fără nimic în plus, lasă lucrurile să vorbească de la sine.

Preț: 276 lei redus de la 396 lei. Fly me to the moon and let me play among the stars…

Reduceri la genti Guess

Reduceri la genti Guess

 

 

Nu te limita în a iubi frumosul și moda, dă-ți frâu imaginației și crează ținute colorate, echipează-te cu geanta potrivită și cucerește lumea. Îți urăm o toamnă feerică și Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: 

Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: pixabay.com

Sursă foto articol: bibloo.ro

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?