Sezonul ploios nu reprezintă o grijă când ai jacheta potrivită la reducere!

Toamna este un sezon ploios, mohorât, rece şi nu ştii exact când vei avea nevoie să scoţi de la naftalină hainele potrivite. Tot ce contează este că tu să fii protejat de ploaie şi de frig, jacheta să fie cât se poate de light, şi de asemenea să confere acea respirabilitate pentru că tu să transpiri cât mai puţin.

Am ales pentru acest articol să scriu despre jachetele impermeabile. Sunt un fan al articolelor de acest gen şi jacheta de tip softshell este pentru mine dragoste la prima vedere. Iată câteva reduceri la jachete impermeabile atât pentru el cât şi pentru ea care sper că îţi vor fi pe plac.

Pe sportisimo.ro am găsit jacheta Head Julia cu exterior din material poliester şi interior din spandex şi poliester, fermoar YKK, o geacă excelenta ale cărei microfibre te vor proteja indiferent de condiţiile nefavorabile întâlnite. Se găseşte la preţul de 279,99 lei, redus de la 969,99 lei. Pentru el am găsit Alpine Pro Leatop 2 din poliester, 3 buzunare exterioare, gluga ajustabilă şi talie şi mâneci ajustabile. Se găseşte la preţul de 249,99 lei, redus de la preţul de 389,99 lei.

Pe hervis.ro am găsit pentru ea Kilimanjaro Idahoe cu glugă, 2 buzunare, mâneci cu velcro şi respirabilitate excelentă pentru 24h dar și un stil casual la preţul de 169,99 lei, redus de la preţul de 359,99 lei. Pentru el am găsit Kilimanjaro Ohio stil casual, din material 100% poliester, impermeabilitate şi respirabilitate crescută şi croială regular la preţul de 119,99 lei, redus de la preţul de 229,99 lei.

Pe gamisport.ro am găsit pentru ea jacheta Zajo Vulcan Tech din material poliester şi spandex, cu fermoar YKK, windproof şi care utilizează şi tehnologia Polartec cu putere Shield. Se găseşte la preţul de 256,18 lei, redus de la preţul iniţial de 872,55 lei. Pentru el, am găsit Didriksons Echion o jachetă flexibilă, rezistenta la vânt, mâneci cu velcro, 3 buzunare şi concepută din materiale că poliamida şi elastan pentru a avea parte de bariera perfectă împotriva vântului şi ploii. Se găseşte la preţul de 361,82 lei, redus de la preţul iniţial de 543,64 lei.

Sper că aceste oferte să te ajute şi că orice alegere vei face, te va ajuta în acest sezon ploios. Îţi urez o toamnă plăcută şi Shop. Share. Repeat. 

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: alabamaoutdoors.com

Sursă foto articol: sportisimio.ro, hervis.ro, gamisport.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?