Vino să afli care e cel mai cool gadget pe care i-l poţi face cadou!

Sărbătorile de Iarnă reprezintă un motiv de bucurie pe mai multe planuri. Te gândeşti la concediu sau, de ce nu, la perioada petrecută alături de cei dragi. Şi bineînţeles, te gândeşti la cadouri. Crăciunul nu este complet fără ele.

Wolfpick ştie că orice bărbat are preferinţele sale când vine vorba de cadouri, şi de aceea, am găsit pentru tine reduceri la tot ce îţi poţi dori în materie de tehnologie. 

Ca bărbat, ceasul este un accesoriu indispensabil şi plin de masculinitate. De ce să nu profiţi de oferta celor de la eurogsm.ro şi să achiziţionezi un ceas Samsung Gear 3 Frontier? Este un smartwatch robust, rezistent la praf şi apă, şi cu un design atrăgător. Îl poţi avea la preţul de 999,90 lei, după o reducere de 44% de la 1,799,90 lei

Tot eurogsm.ro îţi oferă şi brăţara Samsung Gear FIT2 Pro care monitorizează orice mişcare, are GPS integrat, rezistență la apă şi este redusă de la 1,049,90 lei la 659,90 lei.

O tabletă este foarte practică astăzi. Poţi lucra oriunde, te poţi juca, poţi stoca muzica preferată şi multe altele. Emag.ro are la reducere tableta Samsung Galaxy Tab E cu procesor Quad-Core 1,3 GHz, 1,5 RAM şi 8 GB memorie internă. Preţul ei este de 549,99 lei, după reducerea de 47% de la 1,049,00 lei.

Smartphone-ul este cu tine zilnic, ai nevoie de el în orice situaţie şi performanţele sale reprezintă un bonus. Xiaomi Mi Mix 2 cu 64 gb memorie internă şi 6 gb RAM, reprezintă echilibrul perfect calitate preţ. Costă 1,299,00 lei, după ce a fost redus de la 2,899,99 lei.

Toate gadget-urile consumă energie foarte multă, şi indiferent cât de performante sunt, fără baterie sunt doar nişte obiecte aproape inutile. O baterie externă precum modelul Silicon Power este ceea ce ai nevoie! Cu o putere de 15000 mAh, 2 ieşiri USB şi indicator LED, poţi sta liniştit. După reducere, de la 119,99 lei, aceasta costă 71,99 lei.

Orice bărbat e un mic gamer în sinea lui. Edigital.ro ştie asta şi îţi oferă consola Xbox One S de 1TB, culoare albă, plus jocul Minecraft Master Collection ca bonus! Tot pachetul te costă 1,079,52 lei, redus de la 1,528,00 lei.

O dronă poate fi cadoul potrivit! Tello Boost Combo este o dronă simplă, micuţă, cu o cameră de 5MP şi o cameră care poate filma HD, şi pe care o găseşti la 599,00 lei, după reducerea de la 749,00 lei.

Drumul obişnuit până la locul de muncă nu va mai fi niciodată la fel! Trotineta electrică AirMotion T5 te ajută să ai parte de fleixibilitatea în mişcare necesară pentru a evita blocajul în trafic, şi pentru a avea parte de o experienţă high-tech nouă. Preţul ei de 1,499,00 lei nu este de neglijat, mai ales că este redus de la 3,599,00 lei.

Cumpără-ţi gadget-ul dorit şi bucură-te de cele mai bune reduceri alături de Wolfpick! Shop. Share. Repeat.


Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la[email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: freepik.com

Sursă foto articol: eurogsm.ro, emag.ro, pcgarage.ro, edigital.ro, f64.ro, alecoair.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?