Savurează o carte bună cu cele mai bune ebook readere, acum la reducere!

De câte ori nu te-ai trezit că vrei să citeşti sau să reciteşti o carte preferată dar nu o ai la îndemână. Sau poate vrei o carte în format digital pentru că nu se găseşte în librării. Cea mai bună soluţie în acest caz este un ebook reader!

Şi pentru că vrei să ai parte şi de un preţ bun când achiziţionezi un ebook reader, am găsit pentru tine cele mai bune reduceri! Iată câteva ebook readere alese pentru că tu să te bucuri şi de lectură şi de preţ.

Pe evomag.ro am găsit ebook reader Amazon Kindle 6 cu ecran Carta cu 16 niveluri de gri, memorie internă de 4GB, autonomie baterie până la o lună şi WiFi la preţul de 349,00 lei, redus de la 499,00 lei. O alternativă ar fi ebook reader-ul Kruger&Matz Library 2 cu ecran E-Ink de 6 inch, memorie internă de 4GB care poate fi extinsă cu un card microSD până la 32GB şi micro USB. Se găseşte la preţul de 289,00 lei, redus de la preţul de 399,00 lei.

Pe emag.ro am găsit New Kindle Glare 6, generaţia a 8-a, touch screen, memorie internă 4GB, autonomie baterie până la 4 săptămâni şi WiFi la preţul de 359,99 lei, redus de la preţul de 549,99 lei. Ca alternativă am găsit Pocketbook Basic cu afişaj E Ink Carta, 8GB memorie internă, WiFi şi slot pentru card SD până la 32GB. Se găseşte la preţul de 399,99 lei, redus de la preţul de 579,99 lei.

Edigital.ro are de oferit o gamă interesantă de ebook readere. Am găsit Koobe Novelbook Shine cu memorie internă de 8GB, slot pentru microSD până la 32GB, baterie de 1600 mAh şi micro USB la preţul de 307,60 lei, redus de la preţul iniţial de 355,00 lei. O alternativă ar fi Alcor Myth cu 4GB memorie internă, slot microSD până la 32GB, baterie de 1500 mAh şi care suporta o gamă largă de fişiere text la preţul de 254,09 lei, redus de la preţul iniţial de 301,00 lei.

Sper să îţi fie de folos reducerile la ebook readere şi îţi urez lectura plăcută, oriunde te-ai afla, şi sper să te bucuri de cartea preferată nu doar în format digital! Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativă: lifewire.com

Sursa foto articol: evomag.ro, emag.ro, edigital.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?