Reduceri greu de egalat la telefoane mobile

Vara asta banii s-au dus pe vacanțe, așa că trebuie să fim atenți la bugetul nostru când mergem la cumpărături. Dacă ai nevoie de un smartphone, fiecare bănuț investit contează, așa că am făcut o lista scurtă cu cele mai bune reduceri, la început de septembrie, pentru telefoane smart.

Începem cu categoria grea, acolo unde Samsung Galaxy S9 a intrat la o dietă serioasă, îl găsești la Euro GSM la prețul de 2788,90, față de 2.949,90 lei, prețul de referință din vara care tocmai s-a încheiat.

Trecem la un preț si mai atractiv. Diferențele dintre S9 și S8 nu sunt mari, așa că dacă ești dispus să treci peste micile avantaje ale lui S9, dar vrei în schimb un ecran mai mare, la Vexio ai Samsung Galaxy S8 Plus la doar 2.399,00 lei.

 

Și pentru că tot am vorbit de un flagship dintr-o generație mai veche, trebuie să semnalăm că la Evomag, Huawei P10 Plus este mai ieftin ca nicodată! Prețul actual este de doar 2.099,99 lei.

 

Acestea sunt doar câteva reduceri care ne-au atras atenția la început de septembrie, dar rămânem conectați pentru că vrem să vă prezentăm cele mai bune reduceri din piață. Suntem cu un ochi și pe produsele Apple, având în vedere că pe 12 septembrie vor lansa 3 telefoane noi, ne așteptăm la reduceri, cât mai curând, la modelele iPhone 7 și iPhone 8.

Dacă ai găsit și tu reduceri bune, lasă-ne un comentariu pe pagina de facebook, pentru că nu-i așa, Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursa imagine reprezentativa: https://www.pexels.com

Sursa foto articol: eurogsm.ro, evomag.ro, vexio.ro

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?