Cumpără-ţi gadget în funcţie de bugetul pe care îl ai!

Oricine îşi doreşte un gadget care să Îi simplifice viaţa. Fie că e vorba de o cameră auto care îţi este foarte utilă la drum lung, sau un smartwatch care să fie mai la îndemână decât smartphone-ul când vine vorba de mesaje online şi offline, un gadget îţi este util.

Wolfpick îţi propune o serie de gadget-uri în funcţie de bugetul pe care îl ai. Avem articole până în 200 lei, articole până în 400 lei şi articole până în 600 lei.

Pentru un buget de până în 200 lei, un smartwatch precum acesta de la GTech, pare a fi o opţiune foarte bună! Dispune de slot pentru cartela SIM şi card SD, cameră, ecran antizgarieturi şi funcţii pentru Whatsapp, Facebook şi  apelare contacte din agendă. Îl poţi avea la 149,89 lei, după reducere de la 399,00 lei.

Un alt articol sub 200 lei ar fi brăţara fitness Cellularline care este gadget-ul perfect pentru cei care caută funcţii avansate de monitorizare a activităţii fizice fără a sacrifica designul minimalist şi funcţionalitatea. Bateria te va ţine între 5 şi 7 zile, este rezistentă la apă şi compatibilă Android şi iOS. Este redusă de la 299,90 lei la 149,90 lei.

Următorul prag care include produsele de până în 400 lei îţi aduce variante foarte interesante. Prima ar fi o pereche de căşti bluetooth cu sistem de conducţie prin os.  Conceptul acestor căşti este de a putea asculta muzica în condiţii de siguranţă 100%, protejând urechea internă şi auzul datorită faptului că transmisia sunetului se face prin osul de lângă ureche şi nu prin intermediul urechii-asa cum se întâmplă la orice alte modele de căşti audio. Design-ul lor este unic, sunt foarte practice şi te costă 320 lei, după ce au fost reduse de la 550 lei.

Dacă ai un telefon care este capabil să se încarce prin intermediul wireless-ului, atunci ai noroc! Încărcătorul wireless Nillkin Phantom te ajută să îţi încarci smartphone-ul, smartwatch-ul, sau orice alt gadget atât wireless, cât şi prin cablu. Pe lângă asta, dispune şi de o lampă LED a cărei luminozitate poate fi reglată. Este un gadget simplu, dar practic şi elegant. Preţul unui asemenea produse este 275 lei, redus de la 449 lei.

Pentru pragul de 600 lei, avem în primul rând drona Visuo XS809WH cu camera de 2MP, transmisie pe telefon, altitudine automată, braţe pliabile. Zboară foarte bine, prinde viteze mari, iar controlul este probabil cel mai bun în comparaţie cu alte drone din categoria ei. Are 3 viteze de zbor uşor de schimbat. Pe fiecare braţ sunt leduri de mărime mare pentru a vedea cât mai uşor poziţia dronei în aer. Pe lângă performanţele ei, drona aceasta te costă 449 lei, şi este redus de la 599 lei.

De câte ori nu ţi-ai dorit să ai o cameră în maşină care să imortalizeze orice activitate de pe drum, de la peisajele pitoreşti până la diversele incidente la care ai fost martor. Camera Mini 0903 nanoq utilizează tehnologia WDR (wide dynamic range), ideală pentru cele mai clare filmări şi pe luminozitate scăzută/puternică,filmare pe timp de noapte. Camera este echipată şi un modul GPS care pe lângă filmarea video vă oferă la redare şi traseul parcurs prin GPS, date senzor, viteza de deplasare, etc. Costă 499,00 lei, de la 549,00 lei.

Indiferent de bugetul pe care îl ai, cu siguranţă îţi dorești măcar un gadget. Wolfpick doreşte să te ţină la curent cu cele mai cool gadget-uri pentru că tu să o viaţă mai uşoară şi mai distractivă, dar să îţi mai rămână şi nişte bănuţi în buzunar. Shop. Share. Repeat.  

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: gadjetx.com

Sursă foto articol: emag.ro, quickmobile.ro, gadgetworld.ro, ihunt.ro, cel.ro, spy-gadget.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?