Şi Wonder Woman ar profita de aceste reduceri pentru outfit-ul ideal!

Te-ai inspirat vreodată de la vedetele tale preferate sau chiar de la personaje fictive pentru a-ţi alcătui ţinuta? Dacă da, atunci îţi oferim şi noi o sugestie, iar dacă nu, poate ţi se va părea o idee bună. În filmul Wonder Woman, Gal Gadot, actriţa care interpretează celebrul personaj, a fost excepţională! În această imagine pozează într-o ţinută office pe care şi tu o poţi adopta cu uşurinţă.

Cămaşa albă, pe cât este de simplă, pe atât este de elegantă. Cu un model clasic de cămaşă, într-o culoare neutră, nu ai cum să dai greş! Am găsit, de exemplu această cămaşă din bumbac crop care s-ar potrivi perfect atât la birou, cât şi în alte ocazii. Preţul este redus cu 33% de la 119,90 lei, la 79,90 lei. Şi pentru că mereu ţi se pun la dispoziţie modele variate, această cămaşă din bumbac vine la preţul de 69,90 lei, redus cu 30% de la 99,90 lei.

Pentru a rămâne în sfera non-culorilor şi a eleganţei, ţinuta se completează cu o pereche de pantaloni negri, cu un model cât mai simplu, clasic. Astfel, pantalonii ţigaretă  sunt o alegere perfectă, mai ales la preţul de 49,90 lei, după o reducere de la 99,00 lei. La un preţ chiar mai mic, de numai 39,90 lei, redus de la 99,00 lei, poţi achiziţiona pantalonii de costum de jerseu cu model conic pe picioare.

 

Probabil şi Wonder Woman ar alerga după reducerile la pantofi. Aşa că şi tu poţi profita de pantofii cu toc subţire Guess pe care îi găseşti la preţul de 410,00 lei, după reducerea de 47% de la 777,00 lei. Şi pantofii Gino Rossi vin la un preţ foarte accesibil, de 277,00 lei, după ce a fost redus cu nu mai puţin de 58% de la 667,00 lei.

Cu un palton deosebit şi o atitudine încrezătoare, Wonder Woman face faţă cu brio frigului care îşi face simţită prezenţa şi la noi. Ca bonus, am găsit această haină cu două rânduri de nasturi şi cu guler de blană sintetică detaşabilă, la preţul de 279,99 lei, redus cu 40% de la 469,99 lei. Şi pentru că mereu ai nevoie de alternative, poate vei considera că îţi este mai potrivit paltonul Brn of London, ţinând cont şi de reducerea de 28% de la 359,00 lei, la 259,99 lei.

 

Acest exemplu demonstrează că poţi avea stil şi cu o ţinută extrem de simplă, compusă din numai 3 piese vestimentare în culori neutre. Nu ai nevoie să pierzi mult timp şi nici de un buget uriaş nu trebuie să dispui pentru această ţinută office, deci Shop. Share. Repeat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Sursă imagine reprezentativă: expressnewzpk.com

Sursă foto articol: mangooutlet.com, 2.hm.com, epantofi.ro, pp.vk.me

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?