Ştiu că a trecut 1 mai, dar acest fapt nu înseamnă că nu ne mai putem bucura şi de weekend-urile ce vor urma. Unii dintre voi prefera să meargă la plajă, alţii prefera muntele, iar alţii prefera un peisaj urban şi aleg să viziteze obiective turistice din diverse oraşe.

Eu mă relaxez cel mai bine la munte. Ador să aud foşnetul frunzelor, susurul izvoarelor, cântecul păsărilor şi să îmi inund plămânii cu aer rece şi proaspăt…

Ca să te simţi mai aproape de natură, recomand cu drag campingul. Nu necesită chiar atât de multe pregătiri şi senzaţia de libertate pe care o oferă această experienţă este minunată. Totuşi, dacă alegi să mergi în camping, este musai să ai câteva piese de echipament de care nu te poţi lipsi.

În primul rând, ai nevoie de un cort. Acesta trebuie să fie însă mai spaţios, deci dacă sunteţi, de exemplu, 4 persoane, este ideal un cort pentru 6 persoane. Nimeni nu vrea să stea înghesuit…

Un cort foarte bun şi accesibil (este chiar la reducere- preţul fiind de 237,46 RON)  poţi găsi pe edigital.ro. Este un cort destul de simplu şi este pentru 4 persoane. Dacă preferi un cort puţin mai complex, poţi încerca ceva de genul acesta.

https://static11.edstatic.net/product_images/1280x1280/resize/537573_iae7qvkc.jpg?v=1

O altă piesă de echipament de care ai nevoie este sacul de dormit. Am găsit şi un astfel de produs tot pe edigital.ro la un preţ cât se poate de mic de numai 36 ron. Nu uita să iei şi o perniţă! De asemenea, nu uita să îţi iei şi o jachetă în plus. Noaptea este foarte răcoroasă.

Când este vorba de a lua masa în camping, ai nevoie de masă şi scaune. De aceea, poţi alege un set de „mobilă” portabilă. Un set ce constă în masă şi scaune pliabile am găsit aici şi mi-a părut tare interesant şi practic. Nu uita, bineînţeles, vesela şi tacâmurile.

Pentru că ne place să ne bucurăm faimosul grătar la iarbă verde, avem nevoie de un grătar (pliabil, ar fi ideal) şi cărbuni. Pentru cine vrea, poate să ia un coş grătar. Sau poți opta pentru un grătar clasic ca acesta.

Puteţi alege diverse „gadget-uri de camping” cum ar fi: tacâmuri pliabile, amnar pentru aprinderea focului, duşuri portabile sau pilule de purificat apa.

Nu în ultimul rând, vreau să menţionez câteva obiecte mici de care nu ne putem lipsi în camping : chibrituri, lanternă, termos. Foarte importante, însă sunt trusa de prim ajutor şi spray-urile împotriva insectelor.

Aveţi grijă ce loc alegeţi pentru campare şi, extrem de important, nu lăsaţi gunoaie în urmă! Natura este frumoasă când este lăsată neatinsă!

Voi cum vă relaxaţi în timpul liber?

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa : http://lovetocamp.nl/wp-content/uploads/2016/06/cropped-Camping-Near-The-Lake-Background-Wallpaper.jpg

Sursa foto imagine : https://static11.edstatic.net/product_images/1280×1280/resize/537573_iae7qvkc.jpg?v=1

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?