Există o gamă largă de telefoane ce folosesc sistemul de operare Android pe piaţă. De la celebrele telefoane Samsung, la flagship-urile Huawei şi la sumedenia de alternative gen Asus, Allview, Motorola şi Sony Xperia.

Însă, sincer să spun, nu am auzit vreodată pe cineva să pomenească de telefonul Razer Phone.

Cei ce au auzit de Razer ştiu un singur lucru, că are treabă cu gaming-ul, că au o mulţime de articole de gaming de foarte bună calitate, scumpe şi foarte cunoscute.

Acestea fiind spuse, fiind un fan al alternativelor în orice domeniu, am zis “de ce nu?” şi am studiat puţin acest smartphone de “gamer”.

Nu este foarte diferit de un Iphone X sau Samsung S9, încearcă să se apropie de titanii industriei, numele nu îl ajută prea mult, mai mult caracteristicile.

Dacă tot se măsoară cu mai-marii, are cam aceeaşi “înălţime” şi “greutate” adică 64 gb memorie internă, 8 gb ram, şi un procesor octa-core Snapdragon. Nu este făcut pentru “pozat” prea mult, de aceea, camerele incluse au doar 12 mp.

L-am găsit doar pe domo la preţul de 3300 de lei, destul de multicel, dar hai să fim serioşi! Când au fost articolele Razer ieftine?

http://s.domo.ro/images/mari/telefon-mobil-razer-phone-64gb-dual-sim-4g-black.jpg

Aş putea să încep să predic despre cum e făcut pentru gaming etc., uite că nu o fac pentru că…este un telefon până la urmă, nu e special pentru gaming, în ciuda caracteristicilor tentante. Este un gadget făcut de gameri pentru toți.

Am găsit şi o prezentare a smartphone-ului şi sper să fie îndeajuns încât să te gândeşti serios să cumperi unul. Link-ul este aici.

Sper că te-am făcut să te gândeşti la acest telefon şi că “muşchii” lui te vor tenta să te gândeşti de două ori înainte să alegi un competitor Android.

Ce părere ai de el?

Shop. Share. Repeat.

Sursa imagine reprezentativa : https://fscl01.fonpit.de/userfiles/6727621/image/2017/razer-phone/AndroidPIT-razer-phone-2998-w782.jpg

Sursa foto articol : http://s.domo.ro/images/mari/telefon-mobil-razer-phone-64gb-dual-sim-4g-black.jpg

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?