Produse cosmetice pentru un machiaj natural

Cosmetica a fost creată pentru a organiza întâlnirea femeilor cu idealul pe care și-l doresc să îl atingă. Mascarea unor imperfecțiuni sau accentuarea atuurilor îți poate da mai multă încredere, o altă dispoziție sau îți poate schimba viața. Pentru a realiza un machiaj profesional, nu e neapărat necesar de sume colosale, iar pentru asta am selectat câteva produse sub 40 de lei care își fac treaba chiar mai bine decât produsele high-end, fie că vorbim machiaj de seara și machiaj de zi. Iată lista noastă cu produse cosmetice pentru un machiaj natural:

 

Fond de ten rezistent

Vom începe a-ți prezenta produsele în ordinea aplicării machiajului, de aceea vom iniția lista cu fondul de ten. Noua formulă Legend Foundation are o acoperire foarte mare, iar după cum promite producătorul acesta rezistă mai mult de 12 ore, deci îl poți folosi pentru  zilele lungi sau pentru o petrecere unde trebuie să arăți impecabil.

Machiaj natural

Machiaj natural

 

BB-Cream pentru un machiaj natural

Pentru cele ce sunt în căutarea unui bb-cream cu textură ușoară avem o veste bună! Am găsit acest produs de la L.A girl, acesta are o formulă inovatoare și întrunește cele mai bune ingrediente: vitamina B3, E și C, hidrateaza intens și lasă pielea imaculată. Un adevarat răsfăț pentru tenul tau!

 

Machiaj natural

Machiaj natural

 

Paletă de farduri pentru obraji

Iluminatorul și contouring-ul  au luat cu asalt lumea fashion-ului. Toate tabloidele au început să prezinte vedete cu un ten luminos și trăsături bine definite,  bloggerii au pornit să povestească despre metodele de aplicare a highlitgher-ului și bronzerului. Acum aceste produse nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a unei femei. Îți propunem o paletă care  combină mai multe nuanțe, ce te pot ajuta să îți creezi orice look dorești. Prețul paletei Cheek Kit este de 22 lei.

Machiaj natural

Machiaj natural

 

Paletă farduri pentru ochi

Machiajul ochilor este pe departe cea mai importantă parte a întregului ritual de infrumusețare. Dacă nu privirea te scoate în evidență sau te implica într-o încurcătură, atunci cine? Specialiștii spun că principalul scop al machiajului este de a scoate din anonimat expresivitatea ochilor.  În această misiune te ajută paleta de farduri  I Heart Revolution, aceasta combină 16 culori mate și strălucitoare, bogate în culoare din gama nude. Acum o poți achiziționa la jumătate de preț, fiind redusă de la 54 le la 27 lei.

Machiaj natural

Machiaj natural

 

Mascara pentru gene lungi

Pentru a avea un look finisat este nevoie de aplicarea rimelului. Acesta poate fi de mai multe feluri: poate reda volum genelor tale, le poate lungi miraculos sau le poate combina pe amândouă. Mascara de la Mybelline Spider Effect poate fi un prieten fidel nu numai în situații în care decizi să îți faci un machiaj sofisticat, ci și în zilele în care nu vrei să îți încarci tenul cu multe produse și ai nevoie doar de puțin accent în zona ochilor. Prețul acestuia este de 30 lei.

Machiaj natural

Machiaj natural

 

Ruj mat pentru un machiaj natural

Și nu în ultimul rând buzele au nevoie de atenție. Cu acest ruj mat de la Loreal te poți face remarcată,  gama larga de nuanțe, efectul mat ce nu usucă buzele, ci dă senzația de buze “goale” cu siguranță îti va fi pe plac. Este ușor de aplicat datorită pensulei de care dispune, deasemenea are culori intense care își mențin efectul o perioada îndelungată. Îl poți cumpăra acum online la doar 30 lei.

Machiaj natural

Machiaj natural

 

Sper că te-am făcut curiosă și ești gata pentru o sesiune de shopping online pentru a profita de toate aceste reduceri la produse cosmetice pentru machiaj natural, așa că Shop.Share.Repeat. și ne auzim curând.

P.S. Ai aici și alte recomandări Wolfpick pentru un machiaj natural de invidiat.

 

Disclaimer: Ne dorim să vă supunem mereu atenției cele mai avantajoase oferte din online și nu numai, dar în funcție de data la care citești acest articol, reducerile și prețurile finale semnalate pot suferi modificări la furnizorii enumerați. De asemenea, și articolele menționate pot fi scoase din vânzare. De aceea, te rugăm să fii atent înainte să cumperi, iar dacă vrei să te ajutăm să găsești oferte similare sau poate chiar mai bune, lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook a lui wolfpick sau un e-mail la [email protected].  

Surse foto: notino.ro, makehot.ro si marionnaud.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?