Vine vara…încet dar sigur, şi fiecare are o oarecare nevoie de a se răcori. Unii aleg muntele, alţii aleg să meargă prin mall-uri sau magazine unde se află aer condiţionat, alţii…preferă să aibă acel confort la ei acasă.
Când vine vorba de alegerea unui aparat de aer condiţionat, avem de-a face cu multe opţiuni şi o grămadă de specificaţii care uneori ne lasă cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

Unii sunt mai clasici când vine vorba de alegerea unui aparat de aer condiţionat, vor doar să aibă climatizare corespunzătoare, alţii mai pretenţioşi vor ca aparatul să fie silenţios şi să aibă funcţia de Wi-fi pentru a putea folosi smartphone-ul ca centru de comandă.

 

Indiferent de opţiuni, până la urmă tot preţul este cel important, de aceea, în urma căutărilor am găsit o ofertă la un pachet destul de accesibil dar care bate la ochi şi pentru cei care sunt puţin mai pretenţioşi.
Vivax este o firmă destul de bună, care în ciuda semi-obscuritatii sale, nu pare a avea dislike-uri. Nu este Panasonic…nu este LG…dar îşi face treaba, şi până la urmă, asta contează.

Modelul R-Design oferă funcţiile de răcire, încălzire şi ventilare, oferă funcţia de pornire/oprire prin modulul Wi-fi ce se poate instala în unitatea interioară, modulul “I Feel” care ajustează automat temperatura, pentru un maxim de confort, plus multe alte funcţii despre care veţi afla mai târziu.

Este de asemenea şi un aparat de aer condiţionat accesibil, am găsit o ofertă la acest aparat cu o reducere de 450 ron pe Aer-shop.ro

Sper că această ofertă să vă răcorească puţin şi să vă lase şi cu nişte bănuţi în plus, nu de altceva dar vara e şi sezonul vacanțelor şi nimic nu se compară cu a simţi briza mării în timp ce savurați un cocktail pe o plajă…eh…să zicem că aparatul acesta s-ar compara…putin.

Shop. Share. Repeat.

 

Sursa imagine reprezentativa: https://pixabay.com/

Sursa foto articol: https://www.vivax.com/EasyEdit/UserFiles/Photos/vivax-r-design-serija-381kw-acp-12ch35aeri/vivax-r-design-serija-381kw-acp-12ch35aeri-slika.jpg

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosește acest formular pentru a ne trimite un mesaj.

Răspundem în cel mai scurt timp.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?